Повезане вести

До сада смо успевале да направимо само немогуће: Српске кошаркашице спремне за сусрет са Америком!

До сада смо успевале да направимо само немогуће: Српске кошаркашице спремне за сусрет са Америком!

Хот спорт 04.08.2021
Време је за саму завршницу. Кошаркашице Србије су након преокрета савладале селекцију Кине у четвртфиналу Олимпијских игара. Резултат је био 77:70, а након утакмице Марина Маљковић је истакла да Србија може да победи сваког… »
Марина Маљковић одушевљена након победе: Још нисмо рекли последњу реч! Једна мала Србија да победи Кину...

Марина Маљковић одушевљена након победе: Још нисмо рекли последњу реч! Једна мала Србија да победи Кину...

Вечерње новости 04.08.2021
ФОТО: АП/Тањуг Селекторка Марина Маљковић очекивано је била пресрећна после победе. - Имале смо огромну жељу да покажемо да нисмо још рекли оно наше, нашу последњу реч, да нећемо да завршимо овде. Колико год смо играли ружну… »
Марина блиста после победе: “Да једна мала Србија победи Кину! Вау, то ће остати за сва времена”

Марина блиста после победе: “Да једна мала Србија победи Кину! Вау, то ће остати за сва времена”

Вести онлине 04.08.2021
Женска кошаркашка репрезентација Србије савладала је селекцију Кине (77:70) у четвртфиналу Олимпијских игара после огромног преокрета у последњој четвртини. Имале су наше девојке заостатак од девет поена, али су тај период… »
Да једна мала Србија победи Кину... То остаје за сва времена: Од Марине да уче сви тренери - "Ми нисмо алиби група!"

Да једна мала Србија победи Кину... То остаје за сва времена: Од Марине да уче сви тренери - "Ми нисмо алиби група!"

Мондо 04.08.2021
Селекторка кошаркашица Србије била је презадовољна након пласмана у полуфинале Олимпијских игара. Селекторка кошаркашица Србије била је презадовољна након пласмана у полуфинале Олимпијских игара. Србија је поново одушевила… »
Соња гутала кнедле, очи пуне суза после победе: Мислим да у Токију нећете видети праву Соњу Васић...

Соња гутала кнедле, очи пуне суза после победе: Мислим да у Токију нећете видети праву Соњу Васић...

Мондо 04.08.2021
Добро зна Соња кроз шта је све прошла пре Токија и није јој било свеједно. Добро зна Соња кроз шта је све прошла пре Токија и није јој било свеједно. Србија је врло близу медаље у кошарци на Олимпијским играма у Токију! Не… »
Марина: Једна мала Србија победи велику Кину – вау

Марина: Једна мала Србија победи велику Кину – вау

Нова 04.08.2021
Кошаркашице Србије у еуфорији су после победе над Кином у четвртфиналу Олимпијских игара. „Све вриштимо после победе… Невероватно, баш сам срећна и поносна на тим. Све смо дале, суза радосница има у очима… Увек играмо најбоље… »
Ма, све вриштимо од среће! Ана Дабовић развукла осмех: Надам се да нисте престали да верујете у нас, ми нисмо!

Ма, све вриштимо од среће! Ана Дабовић развукла осмех: Надам се да нисте престали да верујете у нас, ми нисмо!

Мондо 04.08.2021
Ана Дабовић је била одушевљена након велике победе Србије. Ана Дабовић је била одушевљена након велике победе Србије. Српске кошаркашице направиле су велики успех и на Олимпијским играма пошто су стигле до полуфинала, а све… »

Вести дана »