Povezane vesti

Građani Njujorka besni; 59 odsto smatra da guverner Kuomo treba da ode

B92 04.08.2021
Njujork -- Većina građana Njujorka - 59 odsto - smatra da guverner te države Endru Kuomo, nakon izveštaja da je seksualno uznemiravao 11 žena, treba da podnese ostavku. To je pokazalo je danas objavljeno istraživanje javnog mnjenja. Prema anketi… »

Bajden predvodi zahteve za ostavku guvernera Kuoma

Danas 04.08.2021
Američki predsednik Džozef Bajden, zajedno uz brojne političare iz redova demokrata i republikanaca, pozvao je guvernera države Njujork Endrua Kuoma da podnese ostavku pošto su objavljeni rezultati istrage kojom je utvrđeno da je on seksualno… »

Više od polovine građana Njujorka želi da Kuomo podnese ostavku

Nova 04.08.2021
Većina građana Njujorka - 59 odsto - smatra da guverner te države Endru Kuomo, nakon izveštaja da je seksualno uznemiravao 11 žena, treba da podnese ostavku, pokazalo je danas objavljeno istraživanje javnog mnjenja, prenosi Tanjug. Prema anketi koju… »

Bajden pozvao guvernera Njujorka da podnese ostavku

B92 04.08.2021
Vašington -- Predsednik SAD Džozef Bajden pozvao je guvernera države Njujork da podnese ostavku. Predsednik Bajden je nakon saopštenja državnog tužilaštva poručio da bi Kuomo, u svetlu objavljenih saznanja, trebalo da podnese ostavku, prenosi AP… »

Bajden pozvao guvernera Njujorka da podnese ostavku, guverner negira optužbe za seksualno uznemiravanje

Politika 04.08.2021
NjUJORK - Predsednik SAD Džozef Bajden, predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi i brojni članovi guvernerove Demokratske stranke pozvali su guvernera države Njujork da podnese ostavku. Predsednik Bajden je nakon… »

Bajden pozvao guvernera Njujorka da podnese ostavku posle optužbi za seksualno uznemiravanje

Novi magazin 04.08.2021
Američki predsednik Džozef Bajden pozvao je guvernera države Njujork Endrua Kuoma da podnese ostavku posle objavljivanja izveštaja o istrazi gde se optužuje za seksualno uznemiravanje više saradnica. "Mislim da bi trebalo da podnese ostavku", rekao… »

Bajden, nakon istrage, pozvao guvernera Njujorka da podnese ostavku

N1 Info 04.08.2021
Američki predsednik Džozef Bajden pozvao je guvernera države Njujork Endrua Kuoma da podnese ostavku posle objavljivanja izveštaja o istrazi gde se optužuje za seksualno uznemiravanje više saradnica. „Mislim da bi trebalo da podnese ostavku“… »

Bajden pozvao Kuoma da podnese ostavku Istraga pokazala da je guverner Njujorka seksualno uznemiravao više saradnica

Kurir 04.08.2021
Američki predsednik Džozef Bajden pozvao je guvernera države Njujork Endrjua Kuoma da podnese ostavku posle objavljivanja izveštaja o istrazi gde se optužuje za seksualno uznemiravanje više saradnica. -Mislim da bi trebalo da podnese ostavku, rekao… »

Bajden pozvao guvernera Kuoma da podnese ostavku

RTV 04.08.2021
VAŠINGTON - Predsednik SAD Džozef Bajden, predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi i brojni članovi Kuomove Demokratske stranke pozvali su guvernera države Njujork da podnese ostavku. Predsednik Bajden je nakon saopštenja… »

"Nijedan zvaničnik nije iznad zakona": Nakon optužbi za sekusalno uznemiravanje, Bajden pozvao guvernera Njujorka Kuoma da…

Blic 04.08.2021
Predsednik SAD Džo Bajden, predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi i brojni članovi Kuomove Demokratske stranke pozvali su danas guvernera države Njujork da podnese ostavku. Predsednik Bajden je nakon saopštenja državnog… »

Bela kuća o slučaju "guvernera manijaka": Zaključci izveštaja istrage su - odvratni

Večernje novosti 03.08.2021
Foto AP Predstavnica Bele kuće DŽin Psaki najavila je da će se predsednik SAD DŽozef Bajden oglasiti povodom izveštaja tužilaštva kasnije tokom dana. Državni tužilac NJujorka Leticija DŽejms obelodanila je danas rezultate istrage koja je… »

Endrju Kuomo, Amerika i seksualno uznemiravanje: Guverner Njujorka uznemiravao žene, pokazala istraga

Danas 03.08.2021
Istraga sprovedena nad guvernerom Njujorka Endrjuom Kuomom pokazala je da je seksualno uznemiravao više žena, a neke od njih su zaposlene u njegovom kabinetu. Objavljujući rezultate istrage, državna tužiteljka u Njujorka Letiša Džejms rekla je da… »

Vesti dana »