Повезане вести

Част је борити се за Србију, то сам видео након освојене медаље

Част је борити се за Србију, то сам видео након освојене медаље

Политика 04.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић, освајач олимпијске бронзе на Играма у Токију, каже да се утисци после успеха још увек нису слегли. Себић је у дисциплини МК пушка тростав освојио бронзу, што пета медаља за… »
Бронзани Миленко Себић стигао у Београд: Част је борити се за Србију

Бронзани Миленко Себић стигао у Београд: Част је борити се за Србију

РТС 04.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић и освајач бронзане олимпијске медаље на Играма у Токију, допутовао је јутрос у Београд. Била ми је превелика част да се борим за Србију на Олимпијским играма, а то сам тек видео… »
Себић стигао у Београд: Људи кажу Србија до Токија, али Србија је Србија! Рекао сам да идем до краја!

Себић стигао у Београд: Људи кажу Србија до Токија, али Србија је Србија! Рекао сам да идем до краја!

Хот спорт 04.08.2021
Донео је бронзу кући. Миленко Себић је на Олимпијским играма у Токију совојио бронзану медаљу у стрељаштву. Он је у дисциплини МК пушка тростав заузео треће место и тако обезбедио 5. одличје Србији. По повратку у Београд, Себић… »
“Стрелци никада нису разочарали, тако ће бити и даље”

“Стрелци никада нису разочарали, тако ће бити и даље”

Вести онлине 04.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић, освајач олимпијске бронзе на Играма у Токију, допутовао је јутрос у Београд, где ау га дочекали породица, пријатељи и представници савеза, уз овације, аплаузе, транспаренте… »
Овације, загрљаји и шампањац! Још једна медаља из Токија стигла у Београд: Овако је дочекан бронзани Миленко Себић! /видео/…

Овације, загрљаји и шампањац! Још једна медаља из Токија стигла у Београд: Овако је дочекан бронзани Миленко Себић! /видео/…

Спортал блиц 04.08.2021
Још један медаља је стигла у Србију! Освајач олимпијске бронзе на Играма у Токију, српски стрелац Миленко Себић, допутовао је јутрос у Београд, а нашег сјајног спортисту на београдском аеродрому дочекали су породица, пријатељи… »
Стигао бронзани Себић, дочекале га виолина и шампањац

Стигао бронзани Себић, дочекале га виолина и шампањац

Нова 04.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић, освајач олимпијске бронзе на Играма у Токију, допутовао је јутрос у Београд. Њега су на београдском аеродрому дочекали породица, пријатељи и представници савеза, уз овације… »

Вести дана »