Повезане вести
Част је борити се за Србију, то сам видео након освојене медаље
Политика 04.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић, освајач олимпијске бронзе на Играма у Токију, каже да се утисци после успеха још увек нису слегли. Себић је у дисциплини МК пушка тростав освојио бронзу, што пета медаља за… »
Бронзани Миленко Себић стигао у Београд: Част је борити се за Србију
РТС 04.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић и освајач бронзане олимпијске медаље на Играма у Токију, допутовао је јутрос у Београд. Била ми је превелика част да се борим за Србију на Олимпијским играма, а то сам тек видео… »
Себић стигао у Београд: Људи кажу Србија до Токија, али Србија је Србија! Рекао сам да идем до краја!
Хот спорт 04.08.2021
Донео је бронзу кући. Миленко Себић је на Олимпијским играма у Токију совојио бронзану медаљу у стрељаштву. Он је у дисциплини МК пушка тростав заузео треће место и тако обезбедио 5. одличје Србији. По повратку у Београд, Себић… »
“Стрелци никада нису разочарали, тако ће бити и даље”
Вести онлине 04.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић, освајач олимпијске бронзе на Играма у Токију, допутовао је јутрос у Београд, где ау га дочекали породица, пријатељи и представници савеза, уз овације, аплаузе, транспаренте… »
Овације, загрљаји и шампањац! Још једна медаља из Токија стигла у Београд: Овако је дочекан бронзани Миленко Себић! /видео/…
Спортал блиц 04.08.2021
Још један медаља је стигла у Србију! Освајач олимпијске бронзе на Играма у Токију, српски стрелац Миленко Себић, допутовао је јутрос у Београд, а нашег сјајног спортисту на београдском аеродрому дочекали су породица, пријатељи… »
Стигао бронзани Себић, дочекале га виолина и шампањац
Нова 04.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић, освајач олимпијске бронзе на Играма у Токију, допутовао је јутрос у Београд. Њега су на београдском аеродрому дочекали породица, пријатељи и представници савеза, уз овације… »
Вести дана »

Дан жалости у Сремској Митровици због саобраћајне несреће у којој је погинуло троје људи
Бета пре 2 сатајош 41 повезана

Временска прогноза за Зрењанин: облачно, без кише и мало топлије. Јутарње од 8 дневне до 22 Временска прогноза 20.10.2025. - 26.10.2025.
Волим Зрењанин пре 3 сатајош 23 повезане

БЛОГ УЖИВО Срамно обраћање Златибора Лончара: „Блокаде вратиле Србију пет година уназад. Због њих немате нове болнице, опрему, лекове“
Нова пре 6 минутајош 18 повезаних

Познато стање жене која се породила на улици у Новом Саду; Још увек непознат узрок смрти бебе ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 11 минутајош 17 повезаних