Повезане вести

Забола си ми нож у леђа, бранила сам те у пуној кафани! Шок у емисији! Кристину напала гледатељка - "дужна си ми"

Забола си ми нож у леђа, бранила сам те у пуној кафани! Шок у емисији! Кристину напала гледатељка - "дужна си ми"

Мондо 04.08.2021
Кристини се јавила гледатељка која тврди да јој је пријатељица коју је "избрисала". Кристини се јавила гледатељка која тврди да јој је пријатељица коју је "избрисала". Гледатељка која тврди да је њена пријатељица, сасула… »
Забола ми је нож у леђа, колико ми дугује?! У програм уживо се укључила Кристинина пријатељица, па се обрачунала са…

Забола ми је нож у леђа, колико ми дугује?! У програм уживо се укључила Кристинина пријатељица, па се обрачунала са…

Курир 04.08.2021
Бивша учесница ријалитија "Задруга" и девојка Кристијана Голубовића, Кристина Спалевић, имала је прилику да одговара на питања гледалаца. Права драма одиграла се када се у емисију укључила гледатељка која тврди да је… »
Звала сам маму, почела да плачем! Кристина први пут искрено о сусрету с Кристијановом женом - Болесно је да се дружимо!

Звала сам маму, почела да плачем! Кристина први пут искрено о сусрету с Кристијановом женом - Болесно је да се дружимо!

Мондо 04.08.2021
Кристина Спалевић је до детаља описала како је изгледало када је испред себе видела жену Кристијана Голубовића. Кристина Спалевић је до детаља описала како је изгледало када је испред себе видела жену Кристијана Голубовића… »
"Забола ми је нож у леђа": Љубавница Кристијана Глубовића причала о Ивани, а онда уследио шок у емисији кад се укључила она…

"Забола ми је нож у леђа": Љубавница Кристијана Глубовића причала о Ивани, а онда уследио шок у емисији кад се укључила она…

Блиц 04.08.2021
У емисију "Народ пита", гостовала је љубавница робијаша Кристијана Голубовића и бивша учесница "Задруге" Кристини Спалевић. Она је, између осталог говорила и о свом сусрету са његовом супругом Иваном, али је и доживела… »
Било ме срамота да погледам дете, одузела сам се! Кристина до детаља описала какав је био сусрет са Кристијановом бившом…

Било ме срамота да погледам дете, одузела сам се! Кристина до детаља описала какав је био сусрет са Кристијановом бившом…

Курир 04.08.2021
Кристина Спалевић у срећној је вези са Кристијаном Голубовићем, а сада је открила како је протекло упознавање са његовом бившом супругом. Она је решила искрено да исприча шта се тачно десило тог дана. "Бићу максимално искрена… »

Вести дана »