Повезане вести

Божо Прелевић за Данас: Случај Штајнфелд јасна порука дугима да не пријављују силовање

Божо Прелевић за Данас: Случај Штајнфелд јасна порука дугима да не пријављују силовање

Данас 04.08.2021
Божо Прелевић, адвокат Данијеле Штајнфелд, истиче за Данас да је из таблоида сазнао да је Апелационо јавно тужилаштво одбило приговор који је поднео након што је тужилаштво одустало од оптужби глумице да ју је силовао Бранислав… »
"Тек ћу изнети свој коментар о овом случају": Огласио се Лечић након што је тужилаштво одбило приговор Штајфелдове

"Тек ћу изнети свој коментар о овом случају": Огласио се Лечић након што је тужилаштво одбило приговор Штајфелдове

Мондо 04.08.2021
Глумац Бранислав Лечић кратко се огласио против званичног одбацивања пријаве. Глумац Бранислав Лечић кратко се огласио против званичног одбацивања пријаве. Апелационо јавно тужилаштво у Београду одбило је приговор глумице… »
Бранислав Лечић за "новости": Очекивао сам да буде одбијен приговор Данијеле Штајнфелд - Мој коментар тек следи

Бранислав Лечић за "новости": Очекивао сам да буде одбијен приговор Данијеле Штајнфелд - Мој коментар тек следи

Вечерње новости 04.08.2021
Фото: Принтсцреен - Нисам у Србији и долазим за два дана, а онда ћу изнети свој коментар о овом случају и свему што треба. Молим вас да ме извините и за сада испоштујете моју одлуку - поручио је Лечић.… »
Апелационо тужилаштво одбило приговор адвоката Данијеле Штајнфелд

Апелационо тужилаштво одбило приговор адвоката Данијеле Штајнфелд

Данас 04.08.2021
Апелационо јавно тужилаштво одбило је приговор адвоката који заступа глумицу Данијелу Штајнфелд на решење о одбаченој кривичној пријави против глумца Бранислава Лечића ког је јавно оптужила за покушај силовања. Како јавља… »

Вести дана »