Povezane vesti
Dinarska štednja u julu premašila 100 milijardi dinara
Nova 04.08.2021
Nastavljajući rast i u uslovima pandemije, dinarska štednja je u julu premašila iznos od 100 milijardi dinara. Nesmetani kontinuirani rast kako dinarske, tako i devizne štednje, ostvaren je zahvaljujući očuvanoj makroekonomskoj stabilnosti, navode u… »
NBS: Dinarska štednja premašila 100 milijardi dinara
Radio 021 04.08.2021
Dinarska štednja u julu premašila je iznos od 100 milijardi dinara, a devizna štednja na kraju juna dostigla je 12 milijardi evra, saopštila je danas Narodna banka Srbije (NBS). Naročito intenzivan rast ostvaren je u protekle tri godine, kada je ova… »
NBS: Dinarska štednja premašila 100 milijardi dinara
N1 Info 04.08.2021
Dinarska štednja u julu je premašila iznos od 100 milijardi dinara, saopštila je Narodna banka Srbije. Nesmetani kontinuirani rast kako dinarske, tako i devizne štednje, ostvaren je, kako se ističe, zahvaljujući očuvanoj makroekonomskoj… »
Štednja u dinarima i dalje isplativija od evra
Danas 04.08.2021
Dinarska štednja je u julu premašila iznos od 100 milijardi dinara, sopštila je Narodna banka Srbije u analizi isplativosti dinarske i devizne štednje. Dinarska štednja je u prethodnih devet godina povećana gotovo šest puta, za čak 81 milijardu… »
Vesti dana »
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 6 minutajoš 9 povezanih
Libanske vlasti: Jedna osoba ubijena, 17 ranjenih u izraelskoj vatri na jugu Libana
RTV pre 41 minutajoš 7 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 9 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji nasilno zauzimaju vladine zgrade
Vreme pre 46 minutajoš 5 povezanih