Povezane vesti
Osam decenija od ustaškog zločina u prebilovcima: Sećanje na Srbe bačene u jamu
Večernje novosti 04.08.2021
Muzej žrtava genocida Postavku, između ostalog, čini stolica učiteljice Stane Arnaut, brutalno mučene, a potom i ubijene, kao i fotografije ekshumacije posmrtnih ostataka žrtava i njihove sahrane, krajem 20. veka. - Ustaše su noću, između 3. i 4… »
Izložba o zločinu u Prebilovcima od sutra u Narodnom muzeju
Nova 04.08.2021
Izložba povodom obeležavanja 80 godina od ustaškog masakra nad Srbima u Prebilovcima biće otvorena sutra u Narodnom muzeju i trajaće do 8. avgusta, saopšteno je danas iz Muzeja žrtava genocida. Postavka se realizuje na osnovu nedavno potpisanog… »
Tužno sećanje u Narodnom muzeju: Izložba povodom obeležavanja 80 godina od ustaškog masakra nad Srbima u Prebilovcima
Blic 04.08.2021
Muzej žrtava genocida i Narodni muzej u Beogradu priređuju izložbu povodom obeležavanja tužne 80. godišnjice ustaškog masakra počinjenog nad Srbima u Prebilovcima. Navedena postavka biće predstavljena u atrijumu Narodnog muzeja u Beogradu u… »
Izložba o stradanju Srba iz Prebilovaca od sutra u Narodnom muzeju u Beogradu
Danas 04.08.2021
Izložba posvećena stradanju 820 Srba iz hercegovačkog sela Prebilovci 1941. godine, biće otvorena sutra u Narodnom muzeju u Beogradu, a postavka sadrži fotografije i druge eksponate koji dokumentuju taj događaj, najavili su organizatori. Ustaše su… »
Vesti dana »
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 53 minutajoš 9 povezanih
Narednih dana i do 20 stepeni, moguće i obaranje temperaturnih rekorda: Evo kada stiže zahlađenje i kada ćemo se ponovo smrzavati!
Kurir pre 18 minutajoš 9 povezanih
Neće dozvoliti Palestincima da se vrate u Gazu: Izrael: Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre
Blic pre 41 minutajoš 6 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
N1 Info pre 59 minutajoš 3 povezane