Povezane vesti
Predsednica VKS o navodnoj povezanosti sa Vučićem: Ne smeta mi šta pišu mediji
N1 Info 04.08.2021
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović izjavila je da joj ne smeta šta o njoj pišu mediji "iako su to uglavnom potpune neistine", odgovarajući na pitanje da li joj smeta to što je pojedini mediji povezuju sa predsednikom Srbije Aleksandrom… »
Predsednica VKS: Ne smeta mi što mediji o meni lažu
Nova 04.08.2021
“Da biste pričali o nezavisnosti i kredibilitetu, morate biti nezavisni i imati kredibilitet”, rekla je pred komisijom Visokog saveta sudstva Jasmina Vasović, kao jedina kandidatkinja za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda, pre šest meseci. U… »
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda: Sudiju sa integritetom ne sme da remeti komentarisanje odluke
Danas 04.08.2021
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović izjavila je za Istinomer da sudiju koji ima integritet, iskustvo, znanje ne sme da poremeti nikakvo komentarisanje odluke, niti eventualni senzacionalizam koji se želi postići komentarima, uz… »
Vesti dana »

Stiže jako nevreme, nižu se upozorenja! Cela Srbija pod alarmom, posebno izdvojen Beograd: Evo gde prvo udaraju grmljavina, grad i olujni vetar!
Blic pre 30 minutajoš 38 povezanih

Nokaut već na startu: Kako su bledi odbojkaši Srbije u prvom kolu Svetskog prvenstva izgubili od Češke a da ni st nisu osvojili?
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih

Poljoprivrednici najavili protest zbog neispunjenih zahteva: Traže pomoć države i niže cene goriva
Serbian News Media pre 2 satajoš 11 povezanih

"Jumko" i JKP "Komrad" platili 120.000 dinara za prevoz radnika na "skup protiv blokada" u Vranjskoj Banji: Tišina nakon objavljivanja ugovora
N1 Info pre 7 satijoš 8 povezanih

I Nebojša Čović odlazi?! Debakl na Eurobasketu ozbiljno uzdrmao srpsku košarku! Predsednik KSS razmišlja o ostavci
Kurir pre 40 minutajoš 21 povezana