Povezane vesti
Predsednica VKS o navodnoj povezanosti sa Vučićem: Ne smeta mi šta pišu mediji
N1 Info 04.08.2021
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović izjavila je da joj ne smeta šta o njoj pišu mediji "iako su to uglavnom potpune neistine", odgovarajući na pitanje da li joj smeta to što je pojedini mediji povezuju sa predsednikom Srbije Aleksandrom… »
Predsednica VKS: Ne smeta mi što mediji o meni lažu
Nova 04.08.2021
“Da biste pričali o nezavisnosti i kredibilitetu, morate biti nezavisni i imati kredibilitet”, rekla je pred komisijom Visokog saveta sudstva Jasmina Vasović, kao jedina kandidatkinja za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda, pre šest meseci. U… »
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda: Sudiju sa integritetom ne sme da remeti komentarisanje odluke
Danas 04.08.2021
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović izjavila je za Istinomer da sudiju koji ima integritet, iskustvo, znanje ne sme da poremeti nikakvo komentarisanje odluke, niti eventualni senzacionalizam koji se želi postići komentarima, uz… »
Vesti dana »
Nastavljeni sukobi na Bliskom istoku, Tramp razmatra smanjenje vojnih operacija
Beta pre 19 minutajoš 33 povezane
Lučić (Telekom): Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen
Radio sto plus pre 3 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 21. mart 2026: Posle hladnog jutra promenljivo, do 15 stepeni
Serbian News Media pre 44 minutajoš 16 povezanih
uživo Iran gađao američko-britansku bazu u Indijskom okeanu, SAD ublažile sankcije na iransku naftu
NIN pre 29 minutajoš 12 povezanih
Sila zvana Nikola Jokić! Denveru pripala drama u srpskom derbiju (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 16 povezanih