Povezane vesti
Predsednica VKS o navodnoj povezanosti sa Vučićem: Ne smeta mi šta pišu mediji
N1 Info 04.08.2021
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović izjavila je da joj ne smeta šta o njoj pišu mediji "iako su to uglavnom potpune neistine", odgovarajući na pitanje da li joj smeta to što je pojedini mediji povezuju sa predsednikom Srbije Aleksandrom… »
Predsednica VKS: Ne smeta mi što mediji o meni lažu
Nova 04.08.2021
“Da biste pričali o nezavisnosti i kredibilitetu, morate biti nezavisni i imati kredibilitet”, rekla je pred komisijom Visokog saveta sudstva Jasmina Vasović, kao jedina kandidatkinja za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda, pre šest meseci. U… »
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda: Sudiju sa integritetom ne sme da remeti komentarisanje odluke
Danas 04.08.2021
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović izjavila je za Istinomer da sudiju koji ima integritet, iskustvo, znanje ne sme da poremeti nikakvo komentarisanje odluke, niti eventualni senzacionalizam koji se želi postići komentarima, uz… »
Vesti dana »
Pavlović (NPS): Mišljenje Venecijanske komisije potvrda nezakonitosti Mrdićevih zakona
Beta pre 5 satijoš 39 povezanih
RZS: U prva tri meseca 2026. rođeno 495 beba više nego u istom periodu lani, dok je broj umrlih u padu
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 28 povezanih
Srpska lista napustila salu skupštine u Prištini nakon što je Hadžiju pozdravila presudu za Banjsku
RTV pre 1 satjoš 63 povezane
Objavljene nove cene goriva: Evo koliko ćemo plaćati narednih sedam dana
B92 pre 4 satijoš 51 povezana
Teheran ponovo otvara nebo: od nedelje letovi za Istanbul i Muskat
Politika pre 34 minutajoš 59 povezanih