Povezane vesti
Predsednica VKS o navodnoj povezanosti sa Vučićem: Ne smeta mi šta pišu mediji
N1 Info 04.08.2021
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović izjavila je da joj ne smeta šta o njoj pišu mediji "iako su to uglavnom potpune neistine", odgovarajući na pitanje da li joj smeta to što je pojedini mediji povezuju sa predsednikom Srbije… »
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda: Sudiju sa integritetom ne sme da remeti komentarisanje odluke
Danas 04.08.2021
Predsednica Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović izjavila je za Istinomer da sudiju koji ima integritet, iskustvo, znanje ne sme da poremeti nikakvo komentarisanje odluke, niti eventualni senzacionalizam koji se želi postići komentarima, uz… »
Predsednica VKS: Ne smeta mi što mediji o meni lažu
Nova 04.08.2021
“Da biste pričali o nezavisnosti i kredibilitetu, morate biti nezavisni i imati kredibilitet”, rekla je pred komisijom Visokog saveta sudstva Jasmina Vasović, kao jedina kandidatkinja za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda, pre šest meseci. U… »
Vesti dana »
Sjajna partija Vučevića nedovoljna Bulsima - Hjustonu šuterski obračun protiv Klivlenda VIDEO
B92 pre 44 minutajoš 19 povezanih
U iščekivanju razgovora Moskva tvrdi pazar: Hoće li Tramp popustiti, a Putin dobiti ono što želi?
Danas pre 12 satijoš 9 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 9 povezanih
Šta kaže Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija i podrivaju vladavinu prava
Danas pre 20 minutajoš 5 povezanih