Повезане вести

"На коцки сам изгубио: 80.000 евра. Ћерка ме питала шта ћу са старлетама" шок исповест Марка Јањшевића Јањуша

"На коцки сам изгубио: 80.000 евра. Ћерка ме питала шта ћу са старлетама" шок исповест Марка Јањшевића Јањуша

Блиц 04.08.2021
Бивши ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш пре него што је постао део "Задруге" сањао је велику кошаркашку каријеру, међутим у једном треунутку се све променило. Рођен је у Пријепољу, где је растао са мајком Десанком, оцем… »
Био с 9 жена у исто време, изгубио 80.000 € на коцки! Велика Јањушева исповест - Ћерка зна за Мају и за старлете!

Био с 9 жена у исто време, изгубио 80.000 € на коцки! Велика Јањушева исповест - Ћерка зна за Мају и за старлете!

Мондо 04.08.2021
Марко Јањушевић Јањуш некадашњи је кошаркаш који је учествовао у две сезоне Задруге. Марко Јањушевић Јањуш некадашњи је кошаркаш који је учествовао у две сезоне Задруге. Марко Јањушевић Јањуш некадашњи је кошаркаш, а… »
На коцки сам изгубио 80.000 евра! Велика јањушева исповест о животу, пороцима, ени и маји: Ћерка ме питала шта ћу са…

На коцки сам изгубио 80.000 евра! Велика јањушева исповест о животу, пороцима, ени и маји: Ћерка ме питала шта ћу са…

Курир 04.08.2021
Бивши ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш у великом интервјуу открио је досад непознате детаље из свог живота. - Био сам са 400 жена, али нисам се заљубљивао! У животу сам волео само супругу Ену и касније, кад сам ушао у… »

Вести дана »