Повезане вести

Кија не долази у обзир! У серији ће бити само глумци: Лукас жестоко спустио Коцкареву и открио кога би одмах ангажовао!

Кија не долази у обзир! У серији ће бити само глумци: Лукас жестоко спустио Коцкареву и открио кога би одмах ангажовао!

Мондо 04.08.2021
Аца Лукас проговорио о снимању серије по његовој књизи. Аца Лукас проговорио о снимању серије по његовој књизи. Фолк певач Аца Лукас последњих месеци је подигао прашину својом књигом "Ово сам ја", која ће ускоро бити и… »
Мирјана карановић може да добије улогу! Лукас проговорио о кастингу за серију о свом животу, оплео по кији: Она не долази у…

Мирјана карановић може да добије улогу! Лукас проговорио о кастингу за серију о свом животу, оплео по кији: Она не долази у…

Курир 04.08.2021
Певач Аца Лукас доспео је у жижу интересовања када се у продаји појавила његова књига, а увелико се говори и о екранизацији исте. Лукас је сада проговорио о могућем кастингу серије. - Сва ова лицитирања око књиге и серије су… »
(Видео) "она сигурно неће добити улогу": Аца Лукас оплео жестоко по Кији Коцкар: "Озбиљни глумци долазе у обзир"

(Видео) "она сигурно неће добити улогу": Аца Лукас оплео жестоко по Кији Коцкар: "Озбиљни глумци долазе у обзир"

Блиц 04.08.2021
Певач Аца Лукас изазвао је буру у јавности књигом „Ово сам ја“ и док се страсти још нису стишале, у медијима се спекулише да ће Аца ускоро заједно са тимом људи требао да екранизује књигу. Наиме, у плану је снимање серије… »

Вести дана »