Повезане вести
Кија не долази у обзир! У серији ће бити само глумци: Лукас жестоко спустио Коцкареву и открио кога би одмах ангажовао!
Мондо 04.08.2021
Аца Лукас проговорио о снимању серије по његовој књизи. Аца Лукас проговорио о снимању серије по његовој књизи. Фолк певач Аца Лукас последњих месеци је подигао прашину својом књигом "Ово сам ја", која ће ускоро бити и… »
Мирјана карановић може да добије улогу! Лукас проговорио о кастингу за серију о свом животу, оплео по кији: Она не долази у…
Курир 04.08.2021
Певач Аца Лукас доспео је у жижу интересовања када се у продаји појавила његова књига, а увелико се говори и о екранизацији исте. Лукас је сада проговорио о могућем кастингу серије. - Сва ова лицитирања око књиге и серије су… »
(Видео) "она сигурно неће добити улогу": Аца Лукас оплео жестоко по Кији Коцкар: "Озбиљни глумци долазе у обзир"
Блиц 04.08.2021
Певач Аца Лукас изазвао је буру у јавности књигом „Ово сам ја“ и док се страсти још нису стишале, у медијима се спекулише да ће Аца ускоро заједно са тимом људи требао да екранизује књигу. Наиме, у плану је снимање серије… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 58 минутајош 22 повезане
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 48 минутајош 9 повезаних