Povezane vesti
Kija ne dolazi u obzir! U seriji će biti samo glumci: Lukas žestoko spustio Kockarevu i otkrio koga bi odmah angažovao!
Mondo 04.08.2021
Aca Lukas progovorio o snimanju serije po njegovoj knjizi. Aca Lukas progovorio o snimanju serije po njegovoj knjizi. Folk pevač Aca Lukas poslednjih meseci je podigao prašinu svojom knjigom "Ovo sam ja", koja će uskoro biti i ekranizovana. U planu je da… »
Mirjana karanović može da dobije ulogu! Lukas progovorio o kastingu za seriju o svom životu, opleo po kiji: Ona ne dolazi u…
Kurir 04.08.2021
Pevač Aca Lukas dospeo je u žižu interesovanja kada se u prodaji pojavila njegova knjiga, a uveliko se govori i o ekranizaciji iste. Lukas je sada progovorio o mogućem kastingu serije. - Sva ova licitiranja oko knjige i serije su lažna. Serija će se… »
(Video) "ona sigurno neće dobiti ulogu": Aca Lukas opleo žestoko po Kiji Kockar: "Ozbiljni glumci dolaze u obzir"
Blic 04.08.2021
Pevač Aca Lukas izazvao je buru u javnosti knjigom „Ovo sam ja“ i dok se strasti još nisu stišale, u medijima se spekuliše da će Aca uskoro zajedno sa timom ljudi trebao da ekranizuje knjigu. Naime, u planu je snimanje serije radnog naziva „Kafana na… »
Vesti dana »
Godišnjica stradanja Srba u hrvatskoj akciji "Oluja": Vučić u RS, parastos u Beogradu
N1 Info pre 0 minutajoš 30 povezanih
NAJTOPLIJI DANI TEK DOLAZE: U Nišu danas 37 stepeni, vrhunac toplotnog talasa od 5. do 8. avgusta
Glas juga pre 45 minutajoš 30 povezanih
Maja razlupala Asminu auto, izgrebala ga svog, pa se navrzla na svekrvu: Melvida isprozivala snajku uživo u emisiji, potpuno poludela: "Imala si 19 abortusa..."
Kurir pre 40 minutajoš 15 povezanih
Pešak teško povređen u udesu u Jajincima: Hitno prevezen u Urgentni centar s velikim povredama
Nova pre 45 minutajoš 10 povezanih