Povezane vesti

„Da“ Rio Tintu reklo je 59 odsto Srba, ali…

Nova 04.08.2021
Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na eventualni referendum... To je zaključak sa predstavljanja rezultata istraživanja Demostata - "Srbija, Rio Tinto i ekologija“. Istraživanje je sprovedeno u drugoj… »

Istraživanje Demostata o Rio Tintu – politički značaj ekoloških pitanja

N1 Info 04.08.2021
Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na eventualni referendum... To je zaključak sa predstavljanja rezultata istraživanja Demostata - "Srbija, Rio Tinto i ekologija“ istraživanje je sprovedeno u drugoj polovini… »

Demostat: Protiv Rio Tinta bezuslovno 29 odsto ispitanika

Danas 04.08.2021
Istraživanje javnog mnjenja Demostata pokazalo je da je na pitanje da li kompaniji Rio Tinto treba dati dozvolu za otvaranje rudnika u Srbiji, 49 odsto ispitanika odgovorilo potvrdno, ali samo ako stručnjaci potvrde da su ispunjeni svi ekološki… »

Demostat: Skoro trećina građana Srbije neće Rio Tinto, 59 odsto uslovljava ekologijom

Slobodna Evropa 04.08.2021
Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na budući referendum, ocenio je istraživač Demostata Srećko Mihailović, ukazujući da 29 odsto ispitanika smatra kako Rio Tintu ne treba dati dozvolu za otvaranje rudnika ni… »

Istraživanje o Rio Tintu: Trećina građana neće rudnik, 59 odsto ga uslovljava ekologijom

Glas Amerike 04.08.2021
BEOGRAD — Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na budući referendum, ocenio je istraživač Demostata Srećko Mihailović na predstavljanju rezultata istraživanja "Srbija, Rio Tinto i ekologija". Građani… »

Mihailović: Pod kojim uslovima Riu Tintu bi trebalo dati uslova za rad

Beta video 04.08.2021
BEOGRAD - Glavno pitanje istraživanja glasilo je: Ukoliko otvaranje rudnika Rio Tinta donosi stvarnu mogućnost ekonomskog napretka cele Srbije i svih gradjana, pod kojim uslovima bi mu i da li bi mu trebalo dati dozvolu za rad? Prema rečima Glavnog… »

Demostat: Skoro trećina građana neće Rio Tinto, 59 odsto uslovljava ekologijom

N1 Info 04.08.2021
Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odratiti na budući referendum, ocenio je istraživač Demostata Srećko Mihailović ukazujući da 29 odsto ispitanika smatra kako Rio Tintu ne treba dati dozvolu za otvaranje rudnika ni… »

Vesti dana »