Povezane vesti
Napao me je! Ponizila sam se: Kulićke progovorile o ocu malog Željka - Ne zna ni kako mu sin izgleda
Mondo 04.08.2021
Otkrile i da nije želeo da dođe na rođendan svoga sina. Otkrile i da nije želeo da dođe na rođendan svoga sina. Majka Miljane Kulić i bivša rijaliti učesnica, Marija progovorila je o ocu svoga unuka Željka, Ivanu Marinkoviću te otkrila da ga nije video… »
"Ivan me je napao": Marija Kulić otkrila šta joj je Marinković uradio zbog malog Željka
Blic 04.08.2021
Marija Kulić otkrila je da Ivan Marinković nije video sina tri godine, čuvaju ga ona i njen suprug Siniša Kulić. Kulićeva se prisetila i neprijatne situacije sa Marinkovićem, te istakla da ju je napao i rekao da rođendanske proslave unuku pravi… »
Vesti dana »

"Jesen stiže huljo moja": Veliki protest u Sremskoj Mitrovici, na istom mestu na kom je Vučić najavio knjigu
Novi magazin pre 15 minutajoš 14 povezanih

Novi talas pljuskova sa grmljavinom: Upozorenje RHMZ za ove delove Srbije
Mondo pre 5 satijoš 33 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 26 povezanih

Dveri: Vučić treba da odgovara za bankarske i izvršiteljske derikože i trgovačke monopole
Novi magazin pre 3 satajoš 17 povezanih