Povezane vesti
Proizvođači svinja u Srbiji: Pandemija kovid 19 i pad cena smanjili broj za oko 1,5 miliona komada
Danas 04.08.2021
Pad cena žive vage svinja u Srbiji zbog smanjene tražnje od kada je počela pandemija kovid-19 smanjili su broj svinja za oko 1,5 miliona jer proizvođači gase proizvodnju kako bi smanjili gubitke, rekao je danas predsednik Sabora proizvođača… »
Proizvođači svinja: Pandemija i pad cena smanjili broj za oko 1,5 miliona
N1 Info 04.08.2021
Pad cena žive vage svinja u Srbiji zbog smanjene tražnje od kada je počela pandemija kovid-19 smanjili su broj svinja za oko 1,5 miliona, jer proizvođači gase proizvodnju kako bi smanjili gubitke, rekao je predsednik Sabora proizvođača agroprivrede… »
Vesti dana »
Nikola Jović postigao 17 poena u pobedi Majamija protiv Bruklina
Politika pre 31 minutajoš 19 povezanih
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 8 minutajoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 8 minutajoš 7 povezanih
Očekuje nas do 20 stepeni, a onda zima uzvraća udarac! Najnovija prognoza RHMZ: "Winter killer" je doneo proleće u januaru, a evo kada se vraćaju ledeni dani
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih