Повезане вести
Нина Стојановић: Само ја знам како сам се осећала...
Моззарт спорт 04.08.2021
Српска тенисерка први пут о крају наступа у Токију. Од очекиваних радости, српски тенис је из Токија донео – тугу. Новак Ђоковић не да није освојио златну медаљу, него није донео ниједну. А, био је и у мешовитом дублу на корак… »
Коначно, јавила се Нина Стојановић и открила своја осећања!
Спортске.нет 04.08.2021
Србија није узела медаљу у тенису, а имала је доста прилика. Након што су у уводним колима испали сви осим Новака Ђоковића, управо је најбољи тенисер у сингл конкуренцији могао да стигне до одличја, али се то није десило јер га… »
‘Нисам одиграла меч каријере’: Нина Стојановић проговорила о моменту када је Новак одлучио да одустане – ‘Само ја знам шта…
Хот спорт 04.08.2021
Навијачи у Србији су се надали да би тенисери могли да нам донесу две медаље из Токија, и то оне најсјајније, а на крају, вратили су се без одличја. Поптуно неочекиван епилог, Новак Ђоковић је стао у полуфиналу, а онда и доживео… »
"Само ја знам како сам се осећала": Нина Стојановић о тренутку кад јој је Ђоковић саопштио да неће играти за бронзу
Спортал блиц 04.08.2021
Још у суботу, 31. јула, је завршила такмичење на - а сада је решила да се огласи поводом тога. Разлог је било одустајање од меча за бронзу у Токију у конкуренцији микс дублова, након пораза у дуелу за бронзу у синглу… »
Нина: Нисам одиграла меч каријере, само ја знам шта осећам
Нова 04.08.2021
Српска тенисерка Нина Стојановић сумирала је утиске, неколико дана после болног епилога у завршници тениског турнира на Олимпијским играма у Токију. Нина је дошла до полуфинала микс дубла са Новаком Ђоковићем, тамо су изгубили од… »
Нина се први пут огласила после отказаног меча са Новаком: Само ја знам како се осећам...
Мондо 04.08.2021
Нина Стојановић је одлучила да се огласи на друштвеним мрежама после дешавања на Олимпијским играма. Нина Стојановић је одлучила да се огласи на друштвеним мрежама после дешавања на Олимпијским играма Није Новак Ђоковић имао… »
Огласила се Нина: Само ја знам како сам се осећала…
Н1 Инфо 04.08.2021
Српска тенисерка Нина Стојановић наступала је на Олимпијским играма у Токију заједно са Новаком Ђоковићем у конкуренцији мешовитих парова, али се српски дубл није борио за бронзану медаљу јер Ђоковић није могао да наступи у мечу… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 27 минутајош 5 повезаних
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 6 сатијош 1 повезана