Povezane vesti
Sestra je dobila sve na gotovo, ja ništa! Jovana Jeremić o najbolnijoj temi - Roditelji su pravili razliku između nas!
Mondo 04.08.2021
Jovana Jeremić otvorila dušu u emisiji. Jovana Jeremić otvorila dušu u emisiji. Voditeljka Jovana Jeremić koja je dospela u žižu javnosti nakon što je posle 10 godina dala otkaz na televiziji Hepi, progovorila je u jednoj emisiji o bolnoj temi… »
Jovana Jeremić: Sestra je DOBILA sve, ja ništa!
Svet & Skandal 04.08.2021
Voditeljka Jovana Jeremić iznela je u javnost tužnu istinu o razdoru koji su njeni roditelji napravili između nje u sestre. Jovana je gostojući u jednoj televizijskoj emisiji otkrila da njena sestra dobila sve, a ona ništa. – Sestra je dobila stan… »
Jovana Jeremić progovorila o bolnoj temi! Voditeljka se rasplakala u emisiji: Sestra je sve dobila na gotovo, a ja ništa!
Kurir 04.08.2021
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je u jednoj emisiji da su njeni roditelji sve dali njenoj sestri, a njoj ništa. - Sestra je dobila stan od roditelja i sve na gotovo, a ja nisam dobila ništa. Čak i stan - kaže Jovana kroz suze i dodaje: - Pravili su… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi zatražili da uhapšeni student FTN-a bude pušten; Studentkinja Katarina zadobila lakši potres mozga
RTV pre 2 satajoš 48 povezanih

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 4 satijoš 26 povezanih

Marta Kos u Beogradu: Prava transformacija mora da potiče iznutra; Macut: EU apsolutni prioritet Srbije
RTS pre 15 minutajoš 46 povezanih

Produžen pritvor osumnjičenima u slučaju urušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih