Povezane vesti
Jovana Jeremić: Sestra je DOBILA sve, ja ništa!
Svet & Skandal 04.08.2021
Voditeljka Jovana Jeremić iznela je u javnost tužnu istinu o razdoru koji su njeni roditelji napravili između nje u sestre. Jovana je gostojući u jednoj televizijskoj emisiji otkrila da njena sestra dobila sve, a ona ništa. – Sestra je dobila stan od… »
Sestra je dobila sve na gotovo, ja ništa! Jovana Jeremić o najbolnijoj temi - Roditelji su pravili razliku između nas!
Mondo 04.08.2021
Jovana Jeremić otvorila dušu u emisiji. Jovana Jeremić otvorila dušu u emisiji. Voditeljka Jovana Jeremić koja je dospela u žižu javnosti nakon što je posle 10 godina dala otkaz na televiziji Hepi, progovorila je u jednoj emisiji o bolnoj temi. Ona je… »
Jovana Jeremić progovorila o bolnoj temi! Voditeljka se rasplakala u emisiji: Sestra je sve dobila na gotovo, a ja ništa!
Kurir 04.08.2021
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je u jednoj emisiji da su njeni roditelji sve dali njenoj sestri, a njoj ništa. - Sestra je dobila stan od roditelja i sve na gotovo, a ja nisam dobila ništa. Čak i stan - kaže Jovana kroz suze i dodaje: - Pravili su… »
Vesti dana »
Rat bi uskoro mogao da bude okončan: Sad i Iran postigli okvir sporazuma, poznato kada bi mogao da bude potpisan
Mondo pre 40 minutajoš 32 povezane
Navijači "Torcide" gliserima došli na Hvar, planirali napad na sezonske radnike iz Srbije
RTS pre 1 satjoš 21 povezana
Ceo stadion se okretao za holivudskom lepoticom (53): Sofija Vergara najveća zvezda Svetskog prvenstva
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i najavljuje promene u timu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih