Povezane vesti
Sinančeviću sedmo mestu u finalu: Bila je ovo neverovatna borba, jedno od najboljih finala u istoriji!
Hot sport 05.08.2021
Gledali smo neverovatnu predstavu. Armin Sinančević je zauzeo 7. mesto u finalu Olimpijskih igara u Tokiju. Bile su ovo prve Olimpijske igre za srpskog bacača kugle, pa slobodno možemo reći da je ispunio sva očekivanja. Najbolji rezultat u finalu… »
Sinančević sedmi, Krauzer do zlata tri puta obarao olimpijski rekord
Novi magazin 05.08.2021
Srpski bacač kugle Armin Sinančević zauzeo je danas sedmu poziciju u finalu Olimpijskih igara u Tokiju. Sinančević je najbolji hitac imao u prvoj seriji kada je kuglu bacio do 20,89 metara. On je nakon toga četiri puta prestupio, dok je u četvrtoj… »
Sinančević sjajan, 7. U finalu: Armin ponovio najbolji plasman Srbije na Olimpijskim igrama u bacanju kugle
Kurir 05.08.2021
Srpski atletičar Armin Sinančević zauzeo je sjajno sedmo mesto u disciplini bacanje kugle na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sinančević je na debiju na Olimpijskim igrama kao ubedljivo najmlađi bacio 20.89. Time je ponovio najbolji plasman Srbije u… »
Sinančević: Zadovoljan sam, ali mogao sam bolje
Nova 05.08.2021
Armin Sinančević izneo je utiske posle nastupa u finalu Olimpijskih igara, na kojima je zauzeo 7. mesto u bacanju kugle. „Zadovoljan sam, ali sigurno da sam mogao mnogo bolje, samo ne danas, jer sam se osećao iscrpljeno“, izjavio je srpski… »
Sinančević deo istorije, ovo se nikad nije desilo na OI: Rekordi padali kao od šale, a na kraju sve isto kao u Riju!
Mondo 05.08.2021
Trojica osvajača medalja ušla u istoriju, a Sinančević nas obradovao sjajnim rezultatom. Trojica osvajača medalja ušla u istoriju, a Sinančević nas obradovao sjajnim rezultatom. Budila se Srbija rano ujutru i nadala medalji u bacanju kugle, ali to… »
Sinančeviću sedmo mesto u finalu bacanja kugle
RTS 05.08.2021
Srpski atletičar i takmičar u bacanju kugle Armin Sinančević osvojio je sedmo mesto u finalu te discipline na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sinančević je prestupio u četiri od ukupno šest pokušaja u finalu. Najbolji rezultat ostvario u prvoj… »
Sinančević sedmi, Krauzer do zlata sa sjajnih 23,30
N1 Info 05.08.2021
Armin Sinančević ostvario je veliki uspeh osvajanjem sedmog mesta u finalu bacanja kugle na Olimpijskom stadionu u Tokiju. Zlato je očekivano završilo oko vrata Amerikanca Rajana Krauzera hicem od 23,30 što je ujedno i olimpijski rekord u ovoj… »
Sinančević: Nisam spavao, bio sam iscrpljen, mogu mnogo bolje
Mozzart sport 05.08.2021
Srpski bacač kugle verovao da će imati bolji rezultat u finalu Olimpijskih igara od 20.89 metara. (od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Tokija) Kugla Armina Sinančevića u finalu Olimpijskih igara letela je 20.89 metara. Takva daljina bila je… »
Armin sjajno krenuo u finalu, a onda - spektakl! Tri puta padao olimpijski rekord, Srbija napravila najveći uspeh ikad!
Mondo 05.08.2021
Armin Sinančević je bio deo epskog finala u bacanju kugle! Armin Sinančević je bio deo epskog finala u bacanju kugle! Nije uspeo Armin Sinančević da osvoji medalju, ali sigurno će pamtiti svoje sedmo mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju. Srpski… »
Sinančević sedmi u finalu kugle: Armin se žalio na nedostatak sna: "Osećam se iscrpljeno, spavao sam nekoliko sati od…
Sportal blic 05.08.2021
je zauzeo sedmo mesto u finalu bacanja kugle na Olimpijskim igrama u Tokiju. Njegov najbolji hitac je iznosio 20.89 metara koji je bacio u prvoj seriji, a onda je od narednih pet samo jedan uspeo uspešno da izvede i dobaci do 20.44 metara, dok su ostali… »
Treniraće za veća čuda! Sinančević se oglasio posle epskog finala: Više sam vredeo, nadao se medalji, ali tek počinjem!
Mondo 05.08.2021
Srpski bacač kugle je u sjajnom finalu Olimpijskih igara bio sedmi, ali ovo je tek početak jedne sjajne karijere. Srpski bacač kugle je u sjajnom finalu Olimpijskih igara bio sedmi, ali ovo je tek početak jedne sjajne karijere. Armin Sinančević nije… »
Sinančević sedmi, Krauzer do zlata tri puta obarao olimpijski rekord
Radio sto plus 05.08.2021
Sinančević je najbolji hitac imao u prvoj seriji kada je kuglu bacio do 20,89 metara. On je nakon toga četiri puta prestupio, dok je u četvrtoj seriji bacio 20,44 metra. Zlatnu medalju iz Rio de Žaneira odbranio je Amerikanac Rajan Krauzer, koji je u… »
Padali olimpijski rekordi kod kuglaša, Sinančević na kraju sedmi
Mozzart sport 05.08.2021
Naš atletičar je najbolje bacanje imao u prvoj seriji – 20.89, posle toga imao čak četiri neuspešna pokušaja. Sjajnu predstavu odigrali su najbolji svetski bacači kugle na Olimpijskom stadionu u Tokiju. Naš predstavnik Armin Sinančević… »
Prestupi kobni, Armin Sinančević 7. na Olimpijskim igrama
Nova 05.08.2021
Armin Sinančević zauzeo je sedmo mesto u finalu bacanja kugle na Olimpijskim igrama, sa 20.89 metara. U svom debiju, može Armin da bude zadovoljan ulaskom u najelitnije društvo, napravio je dobru bazu i podlogu za Pariz. Ponovio je uspehe Dragana… »
Sinančević završio debi na OI: Srpski atletičar osvojio sedmo mesto u bacanju kugle
Večernje novosti 05.08.2021
Foto: EPA-EFE/YAHYA ARHAB Debitant na Olimpijskim igrama može biti zadovoljan rezultatom. On je kuglu najviše bacio u prvoj seriji - 20.89. Do kraja je imao još samo jednu ispravnu seriju - 20.44, ostala četiri puta je prestupio. On se tako… »
Vesti dana »

Studenti opkolili zgradu RTS i najavili blokadu od 22 sata
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 69 povezanih

Podmuklo, mučki s leđa! Svi pričaju o napadu na policajca u civilu, oni otišli korak dalje u nasilju! Studenti blokaderi kukavički napali žandarma ispred RTS
Kurir pre 2 satajoš 22 povezane

Završena sednica Skupštine grada Niša, odbornice opozicije blokirale izlaz iz sale (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih

Masovni udar dronova na Rusiju, ima poginulih i ranjenih; počeli pregovori Ukrajine i SAD u Džedi
RTS pre 23 minutajoš 63 povezane

Mup o neredima ispred RTS-a: Tužilaštvu će biti dostavljeni svi službeni snimci sa društvenih mreža
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane