Повезане вести
Синанчевићу седмо месту у финалу: Била је ово невероватна борба, једно од најбољих финала у историји!
Хот спорт 05.08.2021
Гледали смо невероватну представу. Армин Синанчевић је заузео 7. место у финалу Олимпијских игара у Токију. Биле су ово прве Олимпијске игре за српског бацача кугле, па слободно можемо рећи да је испунио сва очекивања. Најбољи… »
Синанчевић седми, Краузер до злата три пута обарао олимпијски рекорд
Нови магазин 05.08.2021
Српски бацач кугле Армин Синанчевић заузео је данас седму позицију у финалу Олимпијских игара у Токију. Синанчевић је најбољи хитац имао у првој серији када је куглу бацио до 20,89 метара. Он је након тога четири пута преступио… »
Синанчевић сјајан, 7. У финалу: Армин поновио најбољи пласман Србије на Олимпијским играма у бацању кугле
Курир 05.08.2021
Српски атлетичар Армин Синанчевић заузео је сјајно седмо место у дисциплини бацање кугле на Олимпијским играма у Токију. Синанчевић је на дебију на Олимпијским играма као убедљиво најмлађи бацио 20.89. Тиме је поновио најбољи… »
Синанчевић део историје, ово се никад није десило на ОИ: Рекорди падали као од шале, а на крају све исто као у Рију!
Мондо 05.08.2021
Тројица освајача медаља ушла у историју, а Синанчевић нас обрадовао сјајним резултатом. Тројица освајача медаља ушла у историју, а Синанчевић нас обрадовао сјајним резултатом. Будила се Србија рано ујутру и надала медаљи у… »
Синанчевић: Задовољан сам, али могао сам боље
Нова 05.08.2021
Армин Синанчевић изнео је утиске после наступа у финалу Олимпијских игара, на којима је заузео 7. место у бацању кугле. „Задовољан сам, али сигурно да сам могао много боље, само не данас, јер сам се осећао исцрпљено“, изјавио… »
Синанчевићу седмо место у финалу бацања кугле
РТС 05.08.2021
Српски атлетичар и такмичар у бацању кугле Армин Синанчевић освојио је седмо место у финалу те дисциплине на Олимпијским играма у Токију. Синанчевић је преступио у четири од укупно шест покушаја у финалу. Најбољи резултат… »
Синанчевић седми, Краузер до злата са сјајних 23,30
Н1 Инфо 05.08.2021
Армин Синанчевић остварио је велики успех освајањем седмог места у финалу бацања кугле на Олимпијском стадиону у Токију. Злато је очекивано завршило око врата Американца Рајана Краузера хицем од 23,30 што је уједно и олимпијски… »
Синанчевић: Нисам спавао, био сам исцрпљен, могу много боље
Моззарт спорт 05.08.2021
Српски бацач кугле веровао да ће имати бољи резултат у финалу Олимпијских игара од 20.89 метара. (од специјалног извештача МОЗЗАРТ Спорта из Токија) Кугла Армина Синанчевића у финалу Олимпијских игара летела је 20.89 метара… »
Тренираће за већа чуда! Синанчевић се огласио после епског финала: Више сам вредео, надао се медаљи, али тек почињем!
Мондо 05.08.2021
Српски бацач кугле је у сјајном финалу Олимпијских игара био седми, али ово је тек почетак једне сјајне каријере. Српски бацач кугле је у сјајном финалу Олимпијских игара био седми, али ово је тек почетак једне сјајне каријере… »
Синанчевић седми у финалу кугле: Армин се жалио на недостатак сна: "Осећам се исцрпљено, спавао сам неколико сати од доласка…
Спортал блиц 05.08.2021
је заузео седмо место у финалу бацања кугле на Олимпијским играма у Токију. Његов најбољи хитац је износио 20.89 метара који је бацио у првој серији, а онда је од наредних пет само један успео успешно да изведе и добаци до… »
Армин сјајно кренуо у финалу, а онда - спектакл! Три пута падао олимпијски рекорд, Србија направила највећи успех икад!
Мондо 05.08.2021
Армин Синанчевић је био део епског финала у бацању кугле! Армин Синанчевић је био део епског финала у бацању кугле! Није успео Армин Синанчевић да освоји медаљу, али сигурно ће памтити своје седмо место на Олимпијским играма у… »
Синанчевић седми, Краузер до злата три пута обарао олимпијски рекорд
Радио сто плус 05.08.2021
Синанчевић је најбољи хитац имао у првој серији када је куглу бацио до 20,89 метара. Он је након тога четири пута преступио, док је у четвртој серији бацио 20,44 метра. Златну медаљу из Рио де Жанеира одбранио је Американац… »
Падали олимпијски рекорди код куглаша, Синанчевић на крају седми
Моззарт спорт 05.08.2021
Наш атлетичар је најбоље бацање имао у првој серији – 20.89, после тога имао чак четири неуспешна покушаја. Сјајну представу одиграли су најбољи светски бацачи кугле на Олимпијском стадиону у Токију. Наш представник Армин… »
Преступи кобни, Армин Синанчевић 7. на Олимпијским играма
Нова 05.08.2021
Армин Синанчевић заузео је седмо место у финалу бацања кугле на Олимпијским играма, са 20.89 метара. У свом дебију, може Армин да буде задовољан уласком у најелитније друштво, направио је добру базу и подлогу за Париз. Поновио… »
Синанчевић завршио деби на ОИ: Српски атлетичар освојио седмо место у бацању кугле
Вечерње новости 05.08.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ИАХИА АРХАБ Дебитант на Олимпијским играма може бити задовољан резултатом. Он је куглу највише бацио у првој серији - 20.89. До краја је имао још само једну исправну серију - 20.44, остала четири пута је преступио… »
Вести дана »

Трамп открио када ће се састати са Путином у Будимпешти: Огласио се и Зеленски из Вашингтона
Телеграф пре 3 минутајош 64 повезане

Синер закопчан до грла пред Дејвис куп: "Још нисам одлучио..."
Спортске.нет пре 8 минутајош 59 повезаних

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Н1 Инфо пре 33 минутајош 27 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 8 сатијош 16 повезаних

Данка Нешовић одговорила да ли ће се кандидовати за директорку Пете гимназије
Нова пре 7 сатијош 35 повезаних