Повезане вести

Брат и сестра нестали у Нишу пронађени без повреда: Добро су, бригу о њима преузео Центар за социјални рад у Београду

Брат и сестра нестали у Нишу пронађени без повреда: Добро су, бригу о њима преузео Центар за социјални рад у Београду

Курир 05.08.2021
Брат (5) и сестра (9) из Србобрана, који су нестали 2. августа у Нишу и за којима се до ноћас трагало када су пронађени код рођака у Београду, добро су, а Градски центар за социјални рад у Београду, предузима све мере како би се… »
Хаос у дворишту куће где су живела деца нестала у Нишу: Свуда крш и лом, отац из Србобрана стигао бесан фото

Хаос у дворишту куће где су живела деца нестала у Нишу: Свуда крш и лом, отац из Србобрана стигао бесан фото

Курир 05.08.2021
Девојчица (9) и њен брат (5), чији је нестанак пријављен пре два дана, живели су у изузетно неусловним околностима у нишкој улици Ћирила и Методија у центру града. Њих двоје су сели у понедељак у аутобус за Београд и отишли… »
Идем у Београд да вратим ћерку и сина: Огласила се мајка из Ниша којој прети кривична због бекства деце сама их гајим целог…

Идем у Београд да вратим ћерку и сина: Огласила се мајка из Ниша којој прети кривична због бекства деце сама их гајим целог…

Курир 05.08.2021
С.Ђ. (28), мајка девојчице (9) и дечака (5) за којима је нишка полиција трагала од 2. августа кад је пријављен њихов нестанак, а која су синоћ пронађена у Београду, тврди да нису тачни наводи да су деца занемаривана и да су… »
Кривична пријава против мајке нестале деце у Нишу

Кривична пријава против мајке нестале деце у Нишу

Нова 05.08.2021
Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу у сарадњи са београдском полицијом, пронашли су синоћ деветогодишњу девојчицу и петогодишњег дечака чији је нестанак пријављен 2. августа ове године у вечерњим часовима… »
Нишлијка којој прети кривична због бекства деце: Нисам ја никога убила, пишите да сам добра мајка

Нишлијка којој прети кривична због бекства деце: Нисам ја никога убила, пишите да сам добра мајка

Телеграф 05.08.2021
"Док су ме испитивали у полицији, осећала сам се као да сам нешто страшно урадила" Снежана Ђорђевић (28) мајка деце за којом је нишка полиција трагала од 2. августа када је пријављен њихов нестанак, а која су синоћ пронађена у… »
Дечак и девојчица из Ниша пронађени у Београду, пријава против мајке

Дечак и девојчица из Ниша пронађени у Београду, пријава против мајке

Југмедиа 05.08.2021
Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу у сарадњи са београдском полицијом пронашли су синоћ деветогодишњу девојчицу и петогодишњег дечака чији је нестанак пријављен 2. августа ове године у вечерњим часовима. Деца… »
Малишани сами побегли аутобусом? Брат (5) и сестра (9) који су нестали у Нишу нађени у Београду

Малишани сами побегли аутобусом? Брат (5) и сестра (9) који су нестали у Нишу нађени у Београду

Блиц 05.08.2021
Девојчица стара девет година и њен петогодишњи брат, чији је нестанак пријављен 2. августа у Нишу а који су пронађени синоћ у Новом Београду, до главног града су стигли аутобусом, сазнаје “Блиц”. За проналазак деце било је… »
Неготинка ухапшена због крађе у пекари

Неготинка ухапшена због крађе у пекари

Данас 05.08.2021
Неготинска полиција је брзом акцијом, ухапсила Д. Б. (1983) из Неготина, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело крађа. У саопштењу ПУ Бор наводи се да се Д.Б. сумњичи да је данас у једној пекари из ранца… »

Вести дана »