Povezane vesti

Brat i sestra nestali u Nišu pronađeni bez povreda: Dobro su, brigu o njima preuzeo Centar za socijalni rad u Beogradu

Brat i sestra nestali u Nišu pronađeni bez povreda: Dobro su, brigu o njima preuzeo Centar za socijalni rad u Beogradu

Kurir 05.08.2021
Brat (5) i sestra (9) iz Srbobrana, koji su nestali 2. avgusta u Nišu i za kojima se do noćas tragalo kada su pronađeni kod rođaka u Beogradu, dobro su, a Gradski centar za socijalni rad u Beogradu, preduzima sve mere kako bi se deca adekvatno… »
Haos u dvorištu kuće gde su živela deca nestala u Nišu: Svuda krš i lom, otac iz Srbobrana stigao besan foto

Haos u dvorištu kuće gde su živela deca nestala u Nišu: Svuda krš i lom, otac iz Srbobrana stigao besan foto

Kurir 05.08.2021
Devojčica (9) i njen brat (5), čiji je nestanak prijavljen pre dva dana, živeli su u izuzetno neuslovnim okolnostima u niškoj ulici Ćirila i Metodija u centru grada. Njih dvoje su seli u ponedeljak u autobus za Beograd i otišli kod rođaka, a to… »
Krivična prijava protiv majke nestale dece u Nišu

Krivična prijava protiv majke nestale dece u Nišu

Nova 05.08.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu u saradnji sa beogradskom policijom, pronašli su sinoć devetogodišnju devojčicu i petogodišnjeg dečaka čiji je nestanak prijavljen 2. avgusta ove godine u večernjim časovima, saopštila je… »
Idem u Beograd da vratim ćerku i sina: Oglasila se majka iz Niša kojoj preti krivična zbog bekstva dece sama ih gajim celog…

Idem u Beograd da vratim ćerku i sina: Oglasila se majka iz Niša kojoj preti krivična zbog bekstva dece sama ih gajim celog…

Kurir 05.08.2021
S.Đ. (28), majka devojčice (9) i dečaka (5) za kojima je niška policija tragala od 2. avgusta kad je prijavljen njihov nestanak, a koja su sinoć pronađena u Beogradu, tvrdi da nisu tačni navodi da su deca zanemarivana i da su zato otišli od kuće… »
Nišlijka kojoj preti krivična zbog bekstva dece: Nisam ja nikoga ubila, pišite da sam dobra majka

Nišlijka kojoj preti krivična zbog bekstva dece: Nisam ja nikoga ubila, pišite da sam dobra majka

Telegraf 05.08.2021
"Dok su me ispitivali u policiji, osećala sam se kao da sam nešto strašno uradila" Snežana Đorđević (28) majka dece za kojom je niška policija tragala od 2. avgusta kada je prijavljen njihov nestanak, a koja su sinoć pronađena u Beogradu tvrdi… »
Dečak i devojčica iz Niša pronađeni u Beogradu, prijava protiv majke

Dečak i devojčica iz Niša pronađeni u Beogradu, prijava protiv majke

Jugmedia 05.08.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu u saradnji sa beogradskom policijom pronašli su sinoć devetogodišnju devojčicu i petogodišnjeg dečaka čiji je nestanak prijavljen 2. avgusta ove godine u večernjim časovima. Deca su pronađena… »
Mališani sami pobegli autobusom? Brat (5) i sestra (9) koji su nestali u Nišu nađeni u Beogradu

Mališani sami pobegli autobusom? Brat (5) i sestra (9) koji su nestali u Nišu nađeni u Beogradu

Blic 05.08.2021
Devojčica stara devet godina i njen petogodišnji brat, čiji je nestanak prijavljen 2. avgusta u Nišu a koji su pronađeni sinoć u Novom Beogradu, do glavnog grada su stigli autobusom, saznaje “Blic”. Za pronalazak dece bilo je ključno to što je… »
Negotinka uhapšena zbog krađe u pekari

Negotinka uhapšena zbog krađe u pekari

Danas 05.08.2021
Negotinska policija je brzom akcijom, uhapsila D. B. (1983) iz Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo krađa. U saopštenju PU Bor navodi se da se D.B. sumnjiči da je danas u jednoj pekari iz ranca… »

Vesti dana »