Повезане вести

Бресквица ми није платила - букти рат! Леон жестоко испрозивао певачицу! Анђела му одмах узвратила

Бресквица ми није платила - букти рат! Леон жестоко испрозивао певачицу! Анђела му одмах узвратила

Мондо 05.08.2021
Анђела Игњатовић одговорила на Леонове прозивке. Анђела Игњатовић одговорила на Леонове прозивке. Након што је случајно процурела песма "Сама" Анђеле Игњатовић познатује као Бресквице, коју је за њу урадио Стефан Димитријевић… »
Процурела песма: Бресквица тврди да је њено име „злоупотребљено“

Процурела песма: Бресквица тврди да је њено име „злоупотребљено“

Нова 05.08.2021
Демо верзија нове песме младе певачице Анђеле Игњатовић Бресквице, грешком је доспела у јавност, без њеног знања и одобрења. Како каже, аутори песме су покушали да злопотребе њено име, те за медије огласила саопштењем… »
Након што ју је леон испрозивао, огласила се Бресквица: Песма ми се није допала, нисам желела да је пустим у јавност!

Након што ју је леон испрозивао, огласила се Бресквица: Песма ми се није допала, нисам желела да је пустим у јавност!

Курир 05.08.2021
Певачица Анђела Игњатовић Бресквица огласила се након што је медије обишао интервју Стефана Димитријевића Леона, у ком је тврдио да му певачица није платила песму и да је непрофесионална: - Поводом информација које су доспеле у… »
Није ми платила песму, нећу да пређем преко овога! Певач оптужио бресквицу, њене речи збуниле све: То је чисто зезање!

Није ми платила песму, нећу да пређем преко овога! Певач оптужио бресквицу, њене речи збуниле све: То је чисто зезање!

Курир 05.08.2021
Певачица Анђела Игњатовић Бресквица изневерила је сараднике, судећи по страни приче певача и аутора Стефана Димитријевића Леона. До проблема је наводно дошло, када је песма коју је Леон радио процурела у јавност. Бресквица се… »
Певач оптужио бресквицу: "Није ми платила песму, нећу да пређем преко овога": А њене речи запањиле све - "Та песма је чисто…

Певач оптужио бресквицу: "Није ми платила песму, нећу да пређем преко овога": А њене речи запањиле све - "Та песма је чисто…

Блиц 05.08.2021
Певач Стефан Димитријевић Леон вратио се на јавну сцену својом новом песмом "Бум бум", међутим паралелно са његовим повратком избио је скандал чији је главни актер, поред њега, и тренутно популарна Анђела Игњатовић Брексвица… »

Вести дана »