Povezane vesti
Sinančeviću sedmo mjesto u finalu bacanja kugle
Sandžak press 05.08.2021
Sandžački atletičar i takmičar u bacanju kugle Armin Sinančević osvojio je sedmo mjesto u finalu te discipline na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sinančević je prestupio u četiri od ukupno šest pokušaja u finalu. Najbolji rezultat ostvario u prvoj… »
Sinančević sedmi, Krauzer do zlata tri puta obarao olimpijski rekord
Sportski žurnal 05.08.2021
Srpski bacač kugle Armin Sinančević zauzeo je sedmu poziciju u finalu Olimpijskih igara u Tokiju. Sinančević je najbolji hitac imao u prvoj seriji kada je kuglu bacio do 20,89 metara. On je nakon toga četiri puta prestupio, dok je u četvrtoj seriji… »
Sinančević: Zadovoljan sam sedmim mestom na OI
Radio sto plus 05.08.2021
“Naravno da sam zadovoljan, ali mogu sigurno mnogo bolje. Medjutim, ne danas, jer sam se osećao mnogo iscrpljeno. To je i posledica toga što je plan bio da u putu ne spavamo uopšte da bih ovde spavao noću. Ali, nisam uspeo ovde da sklopim nekoliko… »
Sinančeviću 7. mesto na OI u bacanju kugle
Zoom UE 05.08.2021
TOKIO – Srpski atletičar iz Prijepolja Armin Sinančević je osvojio sedmo mesto u finalu bacanja kugle na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sinančević je najbolji rezultat ostvario u prvoj seriji (20,89), u četvrtoj seriji bacio je 20,44, dok je ostale… »
Vesti dana »
Kosovski ministar: Osmoro uhapšenih na severu, zaplenjen arsenal oružja i vojne uniforme
Nova pre 35 minutajoš 174 povezane
Raskrinkavanje Vučevićevih reči o Jovinoj gimnaziji: Kod koga je premijerov sin imao čas?
Radio 021 pre 4 satijoš 26 povezanih
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine - apel vozačima na opreznu vožnju
RTS pre 11 minutajoš 25 povezanih
PSG osudio postupak direktora gimnazije Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu
Novi magazin pre 4 satijoš 20 povezanih