Повезане вести
Синанчевићу седмо мјесто у финалу бацања кугле
Санџак пресс 05.08.2021
Санџачки атлетичар и такмичар у бацању кугле Армин Синанчевић освојио је седмо мјесто у финалу те дисциплине на Олимпијским играма у Токију. Синанчевић је преступио у четири од укупно шест покушаја у финалу. Најбољи резултат… »
Синанчевић седми, Краузер до злата три пута обарао олимпијски рекорд
Спортски журнал 05.08.2021
Српски бацач кугле Армин Синанчевић заузео је седму позицију у финалу Олимпијских игара у Токију. Синанчевић је најбољи хитац имао у првој серији када је куглу бацио до 20,89 метара. Он је након тога четири пута преступио, док… »
Синанчевић: Задовољан сам седмим местом на ОИ
Радио сто плус 05.08.2021
“Наравно да сам задовољан, али могу сигурно много боље. Медјутим, не данас, јер сам се осећао много исцрпљено. То је и последица тога што је план био да у путу не спавамо уопште да бих овде спавао ноћу. Али, нисам успео овде… »
Синанчевићу 7. место на ОИ у бацању кугле
Зоом УЕ 05.08.2021
ТОКИО – Српски атлетичар из Пријепоља Армин Синанчевић је освојио седмо место у финалу бацања кугле на Олимпијским играма у Токију. Синанчевић је најбољи резултат остварио у првој серији (20,89), у четвртој серији бацио је… »
Вести дана »
Још без потврде из Вашингтона о лиценци за НИС, рафинерија у Панчеву пред гашењем
НИН пре 4 сатијош 43 повезане
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 5 сатијош 16 повезаних
Скупштински одбор није усвојио извештаје Врховног тужилаштва у Србији, Тужилаштво власт оптужује за непримерене притиске
Слободна Европа пре 25 минутајош 33 повезане
(ВИДЕО) Сећање на жртве у Новом Саду: Велико срце од лампиона на Тргу слободе
Н1 Инфо пре 4 минутајош 46 повезаних
Јакшић објашњава Вучићев маневар: Зашто хоће да истовремено распише парламентарне и председничке изборе
Н1 Инфо пре 1 сатјош 29 повезаних