Povezane vesti

Ilustracija u knjizi za decu u Srbiji šokirala: Jedan detalj izazvao bes na društvenoj mreži Meni je malo bljak (video)

Ilustracija u knjizi za decu u Srbiji šokirala: Jedan detalj izazvao bes na društvenoj mreži Meni je malo bljak (video)

Kurir 05.08.2021
Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak knjige za decu i stranica na kojoj su obeleženi određeni delovi glave i lica kod ljudi. U jednom trenutku korisnik koji je objavio video pokazao je da dečakova glava ispod krije i mozak, dok kod devojčice… »
Ilustracija u knjizi za decu u Srbiji šokirala sve: Da li je samo slučajnost ili ima skrivenu poruku? (video)

Ilustracija u knjizi za decu u Srbiji šokirala sve: Da li je samo slučajnost ili ima skrivenu poruku? (video)

Mondo 05.08.2021
Snimak ilustracije iz knjige za decu napravio je opštu pometnju. Snimak ilustracije iz knjige za decu napravio je opštu pometnju. Jedan korisnik je na društvenoj mreži podelio video i pokrenuo debatu,. Naime, on je snimio detalj iz knjige za decu… »
Javnost uznemirena zbog ilustracje iz dečje knjige: Nemar ili dublja poruka, žene kažu - morala sam da pogledam 3-4 puta…

Javnost uznemirena zbog ilustracje iz dečje knjige: Nemar ili dublja poruka, žene kažu - morala sam da pogledam 3-4 puta…

Večernje novosti 05.08.2021
Foto; Printskrin Tviter/ @Doda83014558D Jedni kažu da je samo nezgodno postavljena, drugi misle da je to urađeno namerno. Snimak pokazuje deo knjige koji deci objašnjava delove ljudskog tela. Ilustracija pokazuje dečaka i devojčicu, s tim što je… »

Vesti dana »