Повезане вести

Миљана унајмила обезбеђење и жене које јој перу и чисте: Кулићка од ријалитија живи као "бубрег у лоју"

Миљана унајмила обезбеђење и жене које јој перу и чисте: Кулићка од ријалитија живи као "бубрег у лоју"

Блиц 05.08.2021
Миљана Кулић у једном интервјуу похвалила се да има обезбеђење, али и жене које је служе. - Било је одлично, а тамо сам била у пратњи свог обезбеђења јер су мени више прилазили него Дарку. Нисам могла да верујем - рекла је… »
Миљана Кулић ТРОШИ паре као БЕСНА! Има телохранитеља и жене које јој спремају!

Миљана Кулић ТРОШИ паре као БЕСНА! Има телохранитеља и жене које јој спремају!

Свет & Скандал 05.08.2021
Ријалити звезда Миљана Кулић троши паре као бесна, судећи по њеним најновијим изјавама. Она је опет скренула пажњу на себе, спонтаним изјавама, који су неки протумачили као бахате, јер открила да је унајмила телхранитеља, као… »
Има телохранитеље и жене које јој перу и пеглају ствари: Миљана Кулић шокирала -"Морам, људи ми стално прилазе"!

Има телохранитеље и жене које јој перу и пеглају ствари: Миљана Кулић шокирала -"Морам, људи ми стално прилазе"!

Мондо 05.08.2021
Учесница ријалитија Миљана Кулић причала о сусрету с Дарком Лазићем, певачкој каријери, али и приватном обезбеђењу. Учесница ријалитија Миљана Кулић причала о сусрету с Дарком Лазићем, певачкој каријери, али и приватном… »

Вести дана »