Povezane vesti
Ministarstvo: Nastavlja se program Moja prva plata
Radio 021 05.08.2021
Vlada Srbije usvojila je Uredbu o izmenama i dopunama Uredbe o programu podsticanja zapošljavanja mladih "Moja prva plata", prema kojoj će taj program biti nastavljen i u 2021. godini. To je saopšteno danas iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka… »
Nastavlja se program „Moja prva plata“: Posao za 10.000 mladih
Nova 05.08.2021
Vlada Srbije usvojila je izmene i dopune Uredbe o programu podsticanja zapošljavanja mladih "Moja prva plata", prema kojoj će taj program biti nastavljen. Kako je saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Uredbom se… »
Vlada Srbije: Program „Moja prva plata“ biće nastavljen
N1 Info 05.08.2021
Program Vlade Srbije za podsticaj zapošljavanja mladih "Moja prva plata" biće nastavljen, nakon što je Vlada usvojila izmene i dopune Uredbe o tom programu, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. U program će biti… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: Više od 230 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
Danas pre 51 minutajoš 46 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 27. jun: Sunčano i veoma toplo, popodne kiša na planinama
Serbian News Media pre 1 satjoš 42 povezane
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 36 minutajoš 12 povezanih
Đoković saznao put do titule na Vimbldonu: Siner moguć već u polufinalu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 26 povezanih