Povezane vesti
Vrhovni sud Francuske potvrdio obaveznu vakcinaciju medicinskog osoblja
Slobodna Evropa 05.08.2021
Francuski Ustavni savet potvrdio je u četvrtak zakon kojim se utvrđuje proširena upotreba sanitarne propusnice i obavezna vakcinacija medicinskog osoblja do sredine septembra. Te dve ključne mere protiv korona virusa deo su strategije predsednika… »
Ustavni savet Francuske odobrio sanitarne propusnice i obaveznu vakcinaciju
N1 Info 05.08.2021
Francuski Ustavni savet potvrdio je zakon kojim se utvrđuje proširena upotreba sanitarne propusnice i obavezna vakcinacija medicinskog osoblja. Te dve ključne mere protiv koronavirusa deo su strategije predsednika Emanuela Makrona, ali su izazvale… »
Ustavni savet Francuske odobrio upotrebu sanitarne propusnice
Novi magazin 05.08.2021
Francuski Ustavni savet potvrdio je u četvrtak zakon kojim se utvrđuje proširena upotreba sanitarne propusnice i obavezna vakcinacija medicinskog osoblja. Te dve ključne mere protiv koronavirusa deo su strategije predsednika Emanuela Makrona (Emmanuel… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 4 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 51 povezana
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 19 minutajoš 56 povezanih