Povezane vesti
FOTO: Ana Brnabić predsedavala sednicom Počasnog odbora Fondacije "Novi Sad – Evropska prestonica kulture"
Moj Novi Sad 05.08.2021
Novi Sad kao Evropska prestonica kulture, u sklopu priprema za titularnu 2022. godinu, pretenduje da bude dobitnik prestižne nagrade "Melina Merkuri", koju Evropska komisija dodeljuje na osnovu uspešnosti sprovođenja projekta. Pred poslednji panel… »
Pokrajinska vlada do sada uložila više od 400 miliona dinara u projekat „Novi Sad – Evropska prestonica kulture"
Kurir 05.08.2021
„Pokrajinska vlada od početka podržava projekat ’Novi Sad – Evropska prestonica kulture’ i do sada je u programski i infrastrukturni deo uložila nešto više od 400 miliona dinara. Nastavićemo i u budućnosti sa podrškom ovom važnom projektu… »
Vučević:Nastavljamo sigurnim koracima dalje sa važnim infrastrukturnim i programskim aktivnostima i nakon 2022. godine
Kurir 05.08.2021
Novi Sad kao Evropska prestonica kulture u sklopu priprema za titularnu 2022. godinu pretenduje da bude dobitnik prestižne nagrade „Melina Merkuri“, koju Evropska komisija dodeljuje na osnovu uspešnosti sprovođenja projekta. Pred poslednji panel… »
Novi Sad nadohvat prestižne nagrade "Melina Merkuri"
RTV 05.08.2021
NOVI SAD - Novi Sad kao Evropska prestonica kulture u sklopu priprema za titularnu 2022. godinu pretenduje da bude dobitnik prestižne nagrade „Melina Merkuri“, koju Evropska komisija dodeljuje na osnovu uspešnosti sprovođenja projekta. Pred… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane