Повезане вести
Епидемиолог Тиодоровић отклонио све недоумице: Неће се уводити обавезна вакцинација деце против короне!
Курир 06.08.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић рекао је данас да сматра да се неће уводити обавезна вакцинација деце, већ да ће то остати као препоручена мера. - Мислим да је врло важно да код просветних радника и људи… »
Тиодоровић: Мислим да се неће уводити обавезна вакцинација деце
Нова 06.08.2021
Епидемилог Бранислав Тиодоровић је рекао за РТС да мисли да се неће уводити обавезна вакцинација деце, већ да ће то остати као препоручена мера. Искористимо август да се вакцинишемо и имамо што већи обухват, позвао је Тиодоровић… »
Тиодоровић: Мислим да се неће уводити обавезна вакцинација деце, септембар тест за све нас
РТС 06.08.2021
Епидемилог Бранислав Тиодоровић је рекао за РТС да мисли да се неће уводити обавезна вакцинација деце, већ да ће то остати као препоручена мера. Искористимо август да се вакцинишемо и имамо што већи обухват, позвао је Тиодоровић… »
Тиодоровић: Кризни штаб сагласан – снажна препорука за вакцинацију деце
Глас Шумадије 06.08.2021
Кризни штаб је сагласан у ставу да се снажно препоручи вакцинација ученика старијих од 12 година, потврдио је данас за Б92 члан тог тела, епидемиолог Бранислав Тиодоровић. Упитан да ли је допис Министарства просвете школама који… »
Тиодоровић: Септембар ће бити тест и за мере и за резултате вакцинације
Н1 Инфо 06.08.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић изјавио је да ће септембар бити "тест" колико су се спроводиле мере против коронавируса и колики су резулати вакцинације. „Пораст броја новозаражених који тренутно имамо није… »
Тиодоровић: Није још дошло време за драстичније мере
Глас Зајечара 06.08.2021
Пораст броја новозаражених који тренутно имамо није изненађујући, имајући у виду повратак великог броја српских туриста из земаља у којима је епидемијска ситуација доста лошија. Овај раст који сада имамо ће се наставити. Тек ће… »
Тиодоровић: Септембар ће бити тест да ли су се спроводиле мере
Нова 06.08.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић изјавио је да ће септембар бити "тест" колико су се спроводиле мере против коронавируса и колики су резулати вакцинације. Пораст броја новозаражених који тренутно имамо није… »
Тиодоровић: Није још дошло време за драстичније мере
Данас 06.08.2021
Пораст броја новозаражених који тренутно имамо није изненађујући, имајући у виду повратак великог броја српских туриста из земаља у којима је епидемијска ситуација доста лошија. Овај раст који сада имамо ће се наставити. Тек ће… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 минутајош 14 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде у Београду
Данас пре 37 минутајош 11 повезаних
Које су опције Србије док чека одговор Москве за НИС и гас? Неизвесност највећи проблем, не зна се ко су могући купци
Курир пре 2 минутајош 8 повезаних