Povezane vesti
Šapić: Na beogradskim izborima imam ambicije „iznad“ Novog Beograda
N1 Info 06.08.2021
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić rekao je da su naredni gradski izbori za njega izazov i da ima ambicije "iznad opštine" Novi Beograd. Šapić je za nedeljnik Ekspres naveo i da je još 2018. godine rekao da je… »
Šapić o narednim gradskim izborima: Imam ambicije iznad opštine Novi Beograd
Kurir 06.08.2021
Još 2018. godine rekao da je najbolji kandidat za gradonačelnika Beograda. Pokazaće se gde će biti "moje mesto pod suncem", dodao je on. BEOGRAD - Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić rekao je da su naredni gradski… »
Šapić: Imam ambicije iznad Novog Beograda
Nova 06.08.2021
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić rekao je da su naredni gradski izbori za njega izazov i da ima ambicije "iznad opštine" Novi Beograd. Šapić je za nedeljnik Ekspres naveo i da je još 2018. godine rekao da je… »
Vesti dana »
Oči sveta uprte u Trampa i Sija: Svečana večera privukla pažnju, detalji nisu promakli kamerama
RTV pre 37 minutajoš 20 povezanih
Ovo je bolelo više od poraza! Marakana sablasno prazna, Kostić progovorio o navijačima!
Kurir pre 27 minutajoš 30 povezanih
Sve tmurno, ljudi stisli kišobrane i žure na posao: Ovo je pravi snimak današnjeg jutra, evo gde kiša ne staje
Telegraf pre 51 minutajoš 21 povezana
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 17 minutajoš 5 povezanih