Povezane vesti

Darko Lazić do detalja opisao susret sa Miljanom Kulić, pevač progovorio i o zajedničkom duetu koji je najavila!

Darko Lazić do detalja opisao susret sa Miljanom Kulić, pevač progovorio i o zajedničkom duetu koji je najavila!

Vesti online 06.08.2021
Pre nekoliko dana Miljana Kulić konačno se srela sa Darkom Lazićem na njegovom nastupu, a sada je Lazić otkrio kako je sve izgledalo iz njegovog ugla. – Iskreno, iznenadio sam se. Dok sam pevao, rekli su mi da pogledam u ko je u separeu do bine, kad… »
Miljana Kulić PROVELA NOĆ sa Lazićem, pa mu dala 1.000 evra!

Miljana Kulić PROVELA NOĆ sa Lazićem, pa mu dala 1.000 evra!

Svet & Skandal 06.08.2021
Miljana Kulić provela je noć sa Darkom Lazićem u Mladenovcu, i još ga častila sa 1.000 evra. Ona je danima pokušavala da dođe do pevača, ali pošto nje mogla da ga uhvati banula je na njegov nastup. Miljana Kulić provela noć sa Lazićem! –… »
U majicu mi je ubacila 1.000 €! Darko Lazić progovorio o susretu s Miljanom - otkrio kako se ponašala i pomenuo duet!

U majicu mi je ubacila 1.000 €! Darko Lazić progovorio o susretu s Miljanom - otkrio kako se ponašala i pomenuo duet!

Mondo 06.08.2021
Miljana Kulić je nedavno dočekala svojih pet minuta, kada je uživala nanastupu Darka Lazića. Miljana Kulić je nedavno dočekala svojih pet minuta, kada je uživala nanastupu Darka Lazića. Nedavni susret Miljane Kulić i Darka Lazića bio je potpuni… »

Vesti dana »