Повезане вести

Дарко Лазић до детаља описао сусрет са Миљаном Кулић, певач проговорио и о заједничком дуету који је најавила!

Дарко Лазић до детаља описао сусрет са Миљаном Кулић, певач проговорио и о заједничком дуету који је најавила!

Вести онлине 06.08.2021
Пре неколико дана Миљана Кулић коначно се срела са Дарком Лазићем на његовом наступу, а сада је Лазић открио како је све изгледало из његовог угла. – Искрено, изненадио сам се. Док сам певао, рекли су ми да погледам у ко је у… »
У мајицу ми је убацила 1.000 €! Дарко Лазић проговорио о сусрету с Миљаном - открио како се понашала и поменуо дует!

У мајицу ми је убацила 1.000 €! Дарко Лазић проговорио о сусрету с Миљаном - открио како се понашала и поменуо дует!

Мондо 06.08.2021
Миљана Кулић је недавно дочекала својих пет минута, када је уживала нанаступу Дарка Лазића. Миљана Кулић је недавно дочекала својих пет минута, када је уживала нанаступу Дарка Лазића. Недавни сусрет Миљане Кулић и Дарка Лазића… »
Миљана Кулић ПРОВЕЛА НОЋ са Лазићем, па му дала 1.000 евра!

Миљана Кулић ПРОВЕЛА НОЋ са Лазићем, па му дала 1.000 евра!

Свет & Скандал 06.08.2021
Миљана Кулић провела је ноћ са Дарком Лазићем у Младеновцу, и још га частила са 1.000 евра. Она је данима покушавала да дође до певача, али пошто ње могла да га ухвати банула је на његов наступ. Миљана Кулић провела ноћ са… »

Вести дана »