Повезане вести

Високо подигнуте песнице и осмех који сија и испод маске! Због Јованиног злата, "Боже правде" се орило у Токију! /видео/

Високо подигнуте песнице и осмех који сија и испод маске! Због Јованиног злата, "Боже правде" се орило у Токију! /видео/

Спортал блиц 06.08.2021
Да је најбоља каратисткиња на свету у својој категорији, је показала данас у Токију. Прековићева је тријумфовала у дисциплини кумите, у категорији до 61 килограма, над Јин Саојан одлуком судија, чиме је Србији донела другу… »
Аранђеловац на ногама због прековићеве: "Јована, Јована, најбоља си Јована" (видео)

Аранђеловац на ногама због прековићеве: "Јована, Јована, најбоља си Јована" (видео)

Вечерње новости 06.08.2021
ФОТО: Тањуг Колона возила је уз сирене и српске заставе бурно прославила златну олимпијску медаљу своје суграђанке. Прековићева је имала спектакуларан дан на Олимпијским играма, нанизала је победе и сигурним наступом освојила… »
Прековић:Говорила сам себи – ја сам шампион

Прековић:Говорила сам себи – ја сам шампион

Радио сто плус 06.08.2021
Олимпијска шампионка у каратеу Јована Прековић изјавила је данас да је током целог такмичења на Играма у Токију веровала у себе и истакла да је срећна што је успела да покаже цео свој труд и рад. “Очекивала сам да дам свој… »
Тренутак за историју: „Боже правде“ и медаља на грудима Јоване Прековић ВИДЕО

Тренутак за историју: „Боже правде“ и медаља на грудима Јоване Прековић ВИДЕО

Нова 06.08.2021
Јована Прековић је остварила историјски успех, освајањем златне медаље у каратеу. То је било друго злато у Токију за Србију, након Милице Мандић, па се по други пут зачула и химна „Боже правде“. Српска каратисткиња је тако… »
Прековић: Говорила сам себи – ја сам шампион

Прековић: Говорила сам себи – ја сам шампион

Данас 06.08.2021
Олимпијска шампионка у каратеу Јована Прековић изјавила је данас да је током целог такмичења на Играма у Токију веровала у себе и истакла да је срећна што је успела да покаже цео свој труд и рад. „Очекивала сам да дам свој… »
Она је Србији донела седму медаљу: У каратеу је од 4. године, припадница је Министарства одбране и оружаних снага Војске…

Она је Србији донела седму медаљу: У каратеу је од 4. године, припадница је Министарства одбране и оружаних снага Војске…

Курир 06.08.2021
Репрезентативка Србије у каратеу Јована Прековић освојила је златну медаљу. Јована је на Олимпијске игре отпутовала као актуелна првакиња Европе у категорији до 61 кг, а у Токију је дебитовала на највећој планетарној смотри… »
Прича шампионке Јоване: Војска Србије, студирање, карате

Прича шампионке Јоване: Војска Србије, студирање, карате

Нова 06.08.2021
Јована Прековић обезбедила је седму медаљу за Србију на Олимпијским играма, и то другу златну, а ради се о девојци која је одавно велики шампион каратеа. Јована Прековић је рођена у Аранђеловцу 20. јануара 1996. године, где је… »

Вести дана »

Кијев: Не!

Кијев: Не!

Б92 пре 49 минутајош 24 повезане
Двоструко убиство у изнајмљеном стану у Никшићу

Двоструко убиство у изнајмљеном стану у Никшићу

РТС пре 49 минутајош 17 повезаних
Какво нас време данас очекује?

Какво нас време данас очекује?

Недељник пре 1 сатјош 13 повезаних