Povezane vesti
Visoko podignute pesnice i osmeh koji sija i ispod maske! Zbog Jovaninog zlata, "Bože pravde" se orilo u Tokiju! /video/
Sportal blic 06.08.2021
Da je najbolja karatistkinja na svetu u svojoj kategoriji, je pokazala danas u Tokiju. Prekovićeva je trijumfovala u disciplini kumite, u kategoriji do 61 kilograma, nad Jin Saojan odlukom sudija, čime je Srbiji donela drugu zlatnu, a ukupno sedmu… »
Aranđelovac na nogama zbog prekovićeve: "Jovana, Jovana, najbolja si Jovana" (video)
Večernje novosti 06.08.2021
FOTO: Tanjug Kolona vozila je uz sirene i srpske zastave burno proslavila zlatnu olimpijsku medalju svoje sugrađanke. Prekovićeva je imala spektakularan dan na Olimpijskim igrama, nanizala je pobede i sigurnim nastupom osvojila zlatnu medalju… »
Preković:Govorila sam sebi – ja sam šampion
Radio sto plus 06.08.2021
Olimpijska šampionka u karateu Jovana Preković izjavila je danas da je tokom celog takmičenja na Igrama u Tokiju verovala u sebe i istakla da je srećna što je uspela da pokaže ceo svoj trud i rad. “Očekivala sam da dam svoj maksimum i da pokažem ceo svoj… »
Trenutak za istoriju: „Bože pravde“ i medalja na grudima Jovane Preković VIDEO
Nova 06.08.2021
Jovana Preković je ostvarila istorijski uspeh, osvajanjem zlatne medalje u karateu. To je bilo drugo zlato u Tokiju za Srbiju, nakon Milice Mandić, pa se po drugi put začula i himna „Bože pravde“. Srpska karatistkinja je tako donela Srbiji ukupno osmu… »
Preković: Govorila sam sebi – ja sam šampion
Danas 06.08.2021
Olimpijska šampionka u karateu Jovana Preković izjavila je danas da je tokom celog takmičenja na Igrama u Tokiju verovala u sebe i istakla da je srećna što je uspela da pokaže ceo svoj trud i rad. „Očekivala sam da dam svoj maksimum i da pokažem ceo svoj… »
Priča šampionke Jovane: Vojska Srbije, studiranje, karate
Nova 06.08.2021
Jovana Preković obezbedila je sedmu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama, i to drugu zlatnu, a radi se o devojci koja je odavno veliki šampion karatea. Jovana Preković je rođena u Aranđelovcu 20. januara 1996. godine, gde je uspešno završila osnovnu… »
Ona je Srbiji donela sedmu medalju: U karateu je od 4. godine, pripadnica je Ministarstva odbrane i oružanih snaga Vojske…
Kurir 06.08.2021
Reprezentativka Srbije u karateu Jovana Preković osvojila je zlatnu medalju. Jovana je na Olimpijske igre otputovala kao aktuelna prvakinja Evrope u kategoriji do 61 kg, a u Tokiju je debitovala na najvećoj planetarnoj smotri sporta. Takmičarka je karate… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 47 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 32 povezane
Vučič kaže da postoje tri opcije za NIS, kao krajnji rok navodi 15. januar
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih