Повезане вести
"Југо" медаље у Токију - Хрвати воде, али Србија их стиже: Како стоје бивше републике пред финиш Олимпијских игара?
Мондо 06.08.2021
Колико медаља су до сада у Токију освајала земље из региона и ко још може да стигне до одличја - Словенци се надају, Србија осваја бар још једну... Колико медаља су до сада у Токију освајала земље из региона и ко још… »
Јованино чудо каријере – зашто карате нећемо гледати на Играма у Паризу
Нова 06.08.2021
Јована Прековић је освојила златну медаљу у каратеу на Олимпијским играма у Токију и ушла у историју, али неће бити у прилици да злато брани за три године у Паризу. Једноставно, нашој каратисткињи, као и свим другим… »
Биланс медаља: Златна Јована подигла Србију на 32. место
Моззарт спорт 06.08.2021
Американци близу троцифреног броја одличја. Злато Јоване Прековић у каратеу на Олимпијским играма у Токију попело је Србију на 32. место по значају освојених медаља! Наравно, два злата, једно сребро и четири бронзе није… »
Биланс медаља: - Токио 2020 Јованино злато Србији донело огроман скок, изједначили смо учинак из Рија!
Спортал блиц 06.08.2021
у Токију се ближе крају, а Блиц спорт вам доноси биланс свих земаља чији су спортисти били на победничком постољу. Након што је Јована у "дебитантском" наступу њеног спорта на Олимпијским играма освојила злато, а… »
Биланс медаља: Јованино злато повукло Србију, Кина чува врх
Н1 Инфо 06.08.2021
До краја Олимпијских игара остала су још два дана. У поретку по броју освојених златних медаља на првом месту је и даље Кина, док је успех Јоване Прековић донео Србији напредак до 32. места. У петак је златну медаљу освојила… »
Јована Прековић: ‘Још не могу да верујем да сам олимпијска шампионка’
Хот спорт 06.08.2021
Историјски успех! Стигла је и друга златна медаља за Србију на Олимпијским играма у Токију! Након Милице Мандић у теквонду, српска каратисткиња Јована Прековић је постала олимпијска шампионка у категорији до 61 килограма… »
Биланс медаља - Златна Јована донела напредак Србији
Спортске.нет 06.08.2021
Олимпијски тим Србије напредовао је након данашњег дана на Олимпијским играма у Токију када је реч о билансу медаља. Златна медаља наше каратисткиње Јоване Прековић обезбедила је српском тиму седмо одличје у Токију, чиме… »
Јована на ивици суза: Поздрављам моју Србију! Једва чекам да дођем
Вести онлине 06.08.2021
Јована Прековић, олимпијска шампионка у каратеу, емотивно је изнела утиске после освајања златне медаље у Токију. Прековић је донела Србији друго злато у Јапану, а укупно осма медаља ако рачунамо и да су ватерполисти… »
„Девојке, капа доле: Прво злато у каратеу, могуће и никад више“
Нова 06.08.2021
Јована Прековић освојила је другу златну медаљу за Србију у Токију, а брзу реакцију је имао и Дамир Микец, који је упутио честитке. Српска каратисткиња је остварила историјски успех, освојивши друго злато за Србију на Играма… »
Прва реакција златне Јоване: Себи сам говорила – ја сам шампион
Нова 06.08.2021
Јована Прековић је остварила успех живота јер је на Олимпијским играма у Токију освојила златну медаљу у каратеу. Она је после финала признала да још није свесна успеха. „Очекивала сам да дам свој максимум и да покажем све… »
Вести дана »

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре: Потребно је извршити анализу статике зграде пре него што буде одлучено да ли ће станица бити срушена
Недељник пре 2 сатајош 20 повезаних

Два навијача погинула у нередима током прославе титуле ПСЖ-а, полицајац у коми
Спортски журнал пре 1 сатјош 34 повезане

Повереница: И даље највише дискриминације на основу година и здравља
Нови магазин пре 1 сатјош 13 повезаних