Povezane vesti
"Jugo" medalje u Tokiju - Hrvati vode, ali Srbija ih stiže: Kako stoje bivše republike pred finiš Olimpijskih igara?
Mondo 06.08.2021
Koliko medalja su do sada u Tokiju osvajala zemlje iz regiona i ko još može da stigne do odličja - Slovenci se nadaju, Srbija osvaja bar još jednu... Koliko medalja su do sada u Tokiju osvajala zemlje iz regiona i ko još može da stigne do odličja -… »
Jovanino čudo karijere – zašto karate nećemo gledati na Igrama u Parizu
Nova 06.08.2021
Jovana Preković je osvojila zlatnu medalju u karateu na Olimpijskim igrama u Tokiju i ušla u istoriju, ali neće biti u prilici da zlato brani za tri godine u Parizu. Jednostavno, našoj karatistkinji, kao i svim drugim osvajačima medalja u ovom sportu… »
Bilans medalja: Zlatna Jovana podigla Srbiju na 32. mesto
Mozzart sport 06.08.2021
Amerikanci blizu trocifrenog broja odličja. Zlato Jovane Preković u karateu na Olimpijskim igrama u Tokiju popelo je Srbiju na 32. mesto po značaju osvojenih medalja! Naravno, dva zlata, jedno srebro i četiri bronze nije konačan saldo našeg… »
Bilans medalja: Jovanino zlato povuklo Srbiju, Kina čuva vrh
N1 Info 06.08.2021
Do kraja Olimpijskih igara ostala su još dva dana. U poretku po broju osvojenih zlatnih medalja na prvom mestu je i dalje Kina, dok je uspeh Jovane Preković doneo Srbiji napredak do 32. mesta. U petak je zlatnu medalju osvojila Jovane Preković… »
Bilans medalja: - Tokio 2020 Jovanino zlato Srbiji donelo ogroman skok, izjednačili smo učinak iz Rija!
Sportal blic 06.08.2021
u Tokiju se bliže kraju, a Blic sport vam donosi bilans svih zemalja čiji su sportisti bili na pobedničkom postolju. Nakon što je Jovana u "debitantskom" nastupu njenog sporta na Olimpijskim igrama osvojila zlato, a veterpolisti otišli u finale… »
Jovana Preković: ‘Još ne mogu da verujem da sam olimpijska šampionka’
Hot sport 06.08.2021
Istorijski uspeh! Stigla je i druga zlatna medalja za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju! Nakon Milice Mandić u tekvondu, srpska karatistkinja Jovana Preković je postala olimpijska šampionka u kategoriji do 61 kilograma. -Očekivala sam da dam… »
Bilans medalja - Zlatna Jovana donela napredak Srbiji
Sportske.net 06.08.2021
Olimpijski tim Srbije napredovao je nakon današnjeg dana na Olimpijskim igrama u Tokiju kada je reč o bilansu medalja. Zlatna medalja naše karatistkinje Jovane Preković obezbedila je srpskom timu sedmo odličje u Tokiju, čime je nadmašen rezultat iz… »
Jovana na ivici suza: Pozdravljam moju Srbiju! Jedva čekam da dođem
Vesti online 06.08.2021
Jovana Preković, olimpijska šampionka u karateu, emotivno je iznela utiske posle osvajanja zlatne medalje u Tokiju. Preković je donela Srbiji drugo zlato u Japanu, a ukupno osma medalja ako računamo i da su vaterpolisti sigurno osvojili. –… »
Prva reakcija zlatne Jovane: Sebi sam govorila – ja sam šampion
Nova 06.08.2021
Jovana Preković je ostvarila uspeh života jer je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila zlatnu medalju u karateu. Ona je posle finala priznala da još nije svesna uspeha. „Očekivala sam da dam svoj maksimum i da pokažem sve što sam radila svih… »
„Devojke, kapa dole: Prvo zlato u karateu, moguće i nikad više“
Nova 06.08.2021
Jovana Preković osvojila je drugu zlatnu medalju za Srbiju u Tokiju, a brzu reakciju je imao i Damir Mikec, koji je uputio čestitke. Srpska karatistkinja je ostvarila istorijski uspeh, osvojivši drugo zlato za Srbiju na Igrama u Tokiju, a moguće i… »
Vesti dana »
Studentkinja povređena u Beogradu u stabilnom stanju, vozač priveden
Sputnik pre 5 minutajoš 42 povezane
„Ovo je najozbiljniji potez Vučića za očuvanje Kosova“: Ponoš ironično o imenovanju Šutanovca za ambasadora SAD
Nova pre 29 minutajoš 27 povezanih
Sedam godina od ubistva Olivera Ivanovića – ubice i nalogodavci atentata još nisu poznati
RTS pre 30 minutajoš 37 povezanih
Šta je tačno u sporazumu o primirju u Gazi: Pominju se palestinska deca u zatvorima i dnevne "pauze" u nadletanju aviona
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana