Povezane vesti
Džoni Štulić od Croatia Records traži skoro milijardu evra: "Ja sam u goroj situaciji nego Isus"
Telegraf 06.08.2021
"Bez centa napravio sve, ali sam apsolutno sve plaćao" Visoki upravni sud Republike Hrvatske utvrdio je da Croatia Records nije pravilno privatizirala nekadašnji Jugoton, kao i da je 28 godina zarađivala milione na snimcima izvođača poput Azre… »
“Croatia records” lažirala autorska prava punih 28 godina, Džoni Štulić kaže da je “od početka bila pljačka”
Luftika 06.08.2021
Visoki upravni sud Hrvatske doneo je presudu kojom se utvrđuje da je „Croatia records“ protivpravno privatizovala nekadašnji „Jugoton“ i tom prilikom prisvojila vrlo vrednu diskografsku imovinu. Ovakva presuda izvukla je izjavu i Branimira… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 55 minutajoš 57 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 5 satijoš 9 povezanih
Budućnost "diše za vratom" Partizanu: Podgoričan savladali Krku i približili se prvom mestu ABA lige
Večernje novosti pre 1 satjoš 33 povezane
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 14 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane