Povezane vesti
Džoni Štulić od Croatia Records traži skoro milijardu evra: "Ja sam u goroj situaciji nego Isus"
Telegraf 06.08.2021
"Bez centa napravio sve, ali sam apsolutno sve plaćao" Visoki upravni sud Republike Hrvatske utvrdio je da Croatia Records nije pravilno privatizirala nekadašnji Jugoton, kao i da je 28 godina zarađivala milione na snimcima izvođača poput Azre, Bijelog… »
“Croatia records” lažirala autorska prava punih 28 godina, Džoni Štulić kaže da je “od početka bila pljačka”
Luftika 06.08.2021
Visoki upravni sud Hrvatske doneo je presudu kojom se utvrđuje da je „Croatia records“ protivpravno privatizovala nekadašnji „Jugoton“ i tom prilikom prisvojila vrlo vrednu diskografsku imovinu. Ovakva presuda izvukla je izjavu i Branimira Džonija… »
Vesti dana »
Vest koju je čekao ceo svet! Poznato vreme kada će biti potpisan istorijski sporazum Amerike i Irana: "Nikad nismo bili bliži"
Blic pre 4 minutajoš 28 povezanih
Na Hvaru uhapšena grupa od 14 ljudi zbog planiranja napada na dvojicu sezonaca iz Srbije
Danas pre 19 minutajoš 21 povezana
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i uz promene u timu
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih