Povezane vesti
Imam povrede i pijem lekove! Aleksandra otkrila detalje pljačke u centru Beograda - plašim se da izađem na ulicu
Mondo 06.08.2021
Bivša zadrugarka otkrila detalje nemilog događaja. Bivša zadrugarka otkrila detalje nemilog događaja. Nakon što su domaći mediji preneli da je bivša učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić opljačkana u centru Beograda, ona se oglasila i otkrila detalje… »
Aleks Nikolić otkrila detalje brutalne pljačke u Beogradu! Bivša zadrugarka uplašena i na lekovima: Bitno je da sam živa i…
Kurir 06.08.2021
Aleksandra Nikolić noćas nakon izlaska sa drugaricom brutalno je napadnuta u Beogradu, a tokom napada zadobila je i povrede po rukama. Aleskandra se sada oglasila i otkrikla detalje ovog nemilog događaja. - Jako sam uplašena, nisam spavala celu noć… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Za 180.000 domaćinstava niži računi za struju uz pomoć države
Politika pre 17 minutajoš 16 povezanih
Vlasti izdale upozorenje: Moguć mega-zemljotres; Spremite planove evakuacije, zalihe hrane i vode FOTO/VIDEO
B92 pre 22 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona iz Belorusije
Vesti online pre 27 minutajoš 15 povezanih
Tepić (SSP): Vlast planira udar na pravosuđe da ukloni tragove svog kriminala
Beta pre 32 minutajoš 11 povezanih
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 3 satajoš 15 povezanih