Povezane vesti
Imam povrede i pijem lekove! Aleksandra otkrila detalje pljačke u centru Beograda - plašim se da izađem na ulicu
Mondo 06.08.2021
Bivša zadrugarka otkrila detalje nemilog događaja. Bivša zadrugarka otkrila detalje nemilog događaja. Nakon što su domaći mediji preneli da je bivša učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić opljačkana u centru Beograda, ona se oglasila i otkrila detalje… »
Aleks Nikolić otkrila detalje brutalne pljačke u Beogradu! Bivša zadrugarka uplašena i na lekovima: Bitno je da sam živa i…
Kurir 06.08.2021
Aleksandra Nikolić noćas nakon izlaska sa drugaricom brutalno je napadnuta u Beogradu, a tokom napada zadobila je i povrede po rukama. Aleskandra se sada oglasila i otkrikla detalje ovog nemilog događaja. - Jako sam uplašena, nisam spavala celu noć… »
Vesti dana »

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
Južne vesti pre 2 satajoš 30 povezanih

Opšti haos na Tviteru nakon nove pobede Srbije: Srpski navijači ne žele više da ga gledaju na Eurobasketu - "delije" se naslađuju nad sudbinom Micića!
Kurir pre 16 minutajoš 49 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i požarima u Šumadiji, naročito u Čačku i Kragujevcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 50 povezanih

Luka Dončić ne može sam do iznenađenja: Vodio Sloveniju, ali Francuzi nisu uzalud favoriti za zlato!
Telegraf pre 11 minutajoš 43 povezane