Povezane vesti
Imam povrede i pijem lekove! Aleksandra otkrila detalje pljačke u centru Beograda - plašim se da izađem na ulicu
Mondo 06.08.2021
Bivša zadrugarka otkrila detalje nemilog događaja. Bivša zadrugarka otkrila detalje nemilog događaja. Nakon što su domaći mediji preneli da je bivša učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić opljačkana u centru Beograda, ona se oglasila i otkrila detalje… »
Aleks Nikolić otkrila detalje brutalne pljačke u Beogradu! Bivša zadrugarka uplašena i na lekovima: Bitno je da sam živa i…
Kurir 06.08.2021
Aleksandra Nikolić noćas nakon izlaska sa drugaricom brutalno je napadnuta u Beogradu, a tokom napada zadobila je i povrede po rukama. Aleskandra se sada oglasila i otkrikla detalje ovog nemilog događaja. - Jako sam uplašena, nisam spavala celu noć… »
Vesti dana »
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
NIN pre 10 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 14 satijoš 2 povezane
Telekom Srbija: Iz korisničke baze ukraden manji deo podataka korisnika usluge satelitske televizije
Beta pre 6 satijoš 26 povezanih