Повезане вести
Србин у Немачкој убио девојку лименком пива: Несрећну жену тукао до изнемоглости, а на суђењу рекао да је имао помрачење…
Курир 07.08.2021
Србину (42) из немачког града Бремена почело је суђење због сумње да је због љубоморе својој девојци смрскао главу лименком пива! Монструм је признао злочин рекавши потпуно смирено: - Ја сам то урадио. Убио сам је и жао ми је… »
Србин убио жену лименком пива: Почело суђење у Бремену
Нова 07.08.2021
Оптужница против Србина (42) из Бремена коме подигнута је у четвртак, а на терет му се ставља брутално убиство партнерке новембра прошле године, када ју је претукао песницама и лименком пуном пива. „Мушкарац стар 42 године је… »
Почело суђење љубоморном Србину из Бремена због суровог злочина: Смрскао главу жени лименком пива
Телеграф 07.08.2021
"То сам био ја, ја сам, жао ми је", признао је убица на суђењу. Србину (42) из немачког града Бремен, који је у новембру прошле године својој жени због љубоморе смрскао главу лименком пива, у четвратк је почело суђење. Човек… »
Вести дана »

"Да се помиримо са нашим сестрама и браћом": Вучић шета са грађанима на Бањици: "Овде ће бити највећи скуп"
Блиц пре 19 минутајош 56 повезаних

"У 125 места окупило се више од 144.000 грађана": Огласио се МУП о скуповима против блокада
Мондо пре 2 сатајош 16 повезаних

Током демонстрација у Лондону на које је позвао крајње десничарски активиста деветоро ухапшено
Н1 Инфо пре 49 минутајош 25 повезаних