Повезане вести
Васић: Била је част, национални дрес је био нешто посебно
Спортски журнал 07.08.2021
Соња Васић, једна од најбољих кошаркашица Србије и Европе, у Токију је ставила тачку на пребогату играчку каријеру. Поразом у утакмици против Француске у борби за треће место на Олимпијади, Васићева се опростила од кошарке. „И… »
"Јако сам мирна, немам за чим да жалим!" Фантастична Соња Васић одиграла последњи меч у каријери: Најтежа ће ми бити само…
Спортал блиц 07.08.2021
су очи биле пуне суза док је интонирана химна Србије на почетку утакмице између наше земље и У једном тренутку је ставила руке на лице да се не види колико јој је тешко. Дуго је вероватно замишљала како ће овај дан изгледати… »
И марини је задрхтао глас: "кошаркашице вам се извињавају"! Маљковић моли да Србија не заборави
Мондо 07.08.2021
"Најжалије ми је што нисмо помогли српском тиму у Токију", рекла је селекторка после пораза у борби за бронзу. "Најжалије ми је што нисмо помогли српском тиму у Токију", рекла је селекторка после пораза у борби за бронзу… »
"Поносна сам што сам српкиња"! Јелена Брукс заплакала после последњег меча за репрезентацију: И када је ваљало и када није…
Спортал блиц 07.08.2021
Емотивно је било после утакмице Србија - Француска у Супер арени у Саитами. Мање је било важно то што су Францускиње освојиле бронзу на Олимпијским играма. У фокусу су биле две српске играчице које су овог 7. августа одиграле… »
Соња: Најтеже ће бити када играју, а ја их гледам са стране
Н1 Инфо 07.08.2021
Тачку на богату каријеру ставила је најбоља српска кошаркашица Соња Васић. Након пораза Србије од Француске у борби за бронзану олимпијску медаљу, све очи биле су упрте у Соњу и Јелену Брукс, које се опраштају од… »
Брукс у сузама: Увек сам била ту, никада то није био проблем
Н1 Инфо 07.08.2021
Капитенка Србије Јелена Брукс одиграла је последњу утакмицу у националном дресу. Био је то меч за олимпијску бронзу против Француске, а тачку на важан део свог живота Јелена је ставила сузама после пораза. Брукс је истакла да… »
Соња открила шта ће јој бити најтеже: О Србији, поносу, одустајању, срамоти
Нова 07.08.2021
Соња Васић, једна од најбољих кошаркашица Србије свих времена и једна од најбољих у Европи, у Токију је ставила тачку на богату и трофејну каријеру. Утакмицом против Француске у борби за треће место на Олимпијским играма… »
Брукс: Поносна што сам из Србије, надам се да ће ценити оно што смо оставиле
Нова 07.08.2021
Јелена Брукс, капитен женске кошаркашке репрезентације, против Француске је последњи пут изашла на терен у дресу са државним грбом. Меч је окончан поразом, Француска је освојила бронзу, па се није од репрезентације опростила… »
Опроштајне речи капитена Јелене Брукс: Више не бих играла после порођаја! Ја сам поносна Српкиња
Моззарт спорт 07.08.2021
"Било ми је задовољство да будем део овог тима", поручила Јелена. (од специјалног извештача МОЗЗАРТ Спорта из Токија) Озбиљну и снажну Јелену Брукс данас је заменила крхка и емотивна. Никада више емоција није показала рођена… »
Соња Васић После Француске: Поносна сам, јако емотиван дан, немам за чим да жалим на крају каријере
Вечерње новости 07.08.2021
ФОТО: ФИБА После меча са Француском (91:76) у којем је Србија изгубила у мечу за бронзу, Соња Васић да је ово јако емотиван дан за њу. - Јако емотиван дан. Нисмо завршили као што смо се надали. Хтели смо да обрадујемо Србију… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 51 минутајош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 23 минутајош 11 повезаних
"Грађани купују и за следећу годину, свега се плаше" - цена пелета драстично скочила на стовариштима широм Србије: Шта кажу произвођачи?
Блиц пре 39 минутајош 8 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 5 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 44 минутајош 27 повезаних