Povezane vesti
Lukas progovorio o pomirenju sa Sonjom! Folker priznao da letuju zajedno u Crnoj Gori - "Istina je"
Mondo 07.08.2021
Aca Lukas sa Sonjom i ćerkom Viktorijom uživa u zajedničkom odmoru. Aca Lukas sa Sonjom i ćerkom Viktorijom uživa u zajedničkom odmoru. Folk pevač Aca Lukas trenutno uživa u na Crnogorskom primorju s bivšom suprugom Sonjom i njihovom ćerkom… »
Aca Lukas letuje sa bivšom ženom Sonjom: Nakon što je izazvao buru u javnosti, oglasio se i sam pevač
Blic 07.08.2021
Aca Lukas, pevač, kako saznajemo, uživa u na Crnogorskom primorju sa bivšom suprugom Sonjom i njihovom ćerkom Viktorijom. Lukas je održao nastup, pa priznao je da li se pomirio sa bivšom ženom, pa otkrio sve o svom trenutnom emotivnom statusu. -… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do 20. novembra: U samo nedelju dana nam se spremaju velike promene, zima, pa 18 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 37 minutajoš 10 povezanih
"Ubijena su mi dva deteta, molim vas da mi dopustite..." Drama na suđenju Urošu Blažiću: Zorici Panić ugašen mikrofon, sudija joj tražio da napusti sudnicu
Blic pre 2 minutajoš 26 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 2 satajoš 23 povezane