Повезане вести
Овако је све почело: Јелена, соња и злато из 2007! Србија је са њима знала само за победе и титуле! (фото)
Мондо 07.08.2021
Заједно су писале историју од јуниорских дана, па до данашњег опроштаја на Олимпијским играма. Какво је то путовање било! Јунакиње нашег спорта, хвала на свему. Заједно су писале историју од јуниорских дана, па до данашњег… »
ФИБА има поруку за Соњу и Јелену...
Спортске.нет 07.08.2021
Женска кошаркашка репрезентација Србије није данас успела да освоји бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију, Француска је била боља, а жал због тог пораза је још већи јер Соња Васић и Јелена Брукс нису свој опроштајни… »
Ето, на крају опет плачем! Соња и Јелена сломљене од емоција - Све што сам урадила је за њега! (фото)
Мондо 07.08.2021
Велике шампионке опростиле су се од репрезентације у Токију. Велике шампионке опростиле су се од репрезентације у Токију. Крај златне ере женске кошаркашке репрезентације! Најбоља српска кошаркашица Соња Васић и капитенка… »
Брукс: Част и задовољство што сам годинама била део тима
РТС 07.08.2021
Прослављена кошаркашица Србије и капитенка репрезентације Јелена Брукс, која је данас одиграла опроштајни меч, у изјавама за РТС и друге медије истакла да јој је била посебна част и задовољство представљати земљу, присетила… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 2 сатајош 33 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 3 сатајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана