Povezane vesti
Biznismen iz Mostara počastio zaposlene letovanjem u Tursku: "Želeli smo da uradimo nešto posebno za ljude koji su za nas…
Blic 07.08.2021
Mostarac Senad Šantić odveo je sve zaposlene u svojoj firmi na godišnji odmor u Alanju u Tursku. Reč je o biznismenu koji se iz Švedske pre nekoliko godina vratio u Bosnu i Hercegovinu da živi i pokrenuo svoju kompaniju, a danas ima više od 30… »
Da li je on gazda iz snova? Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku, ima jak motiv
Telegraf 07.08.2021
Njegov kolega i on su uvek želeli da poprave kvalitet života u ovom delu sveta. Mostarac Senad Šantić odveo je sve zaposlene u svojoj firmi "ZenDev" na godišnji odmor u tursku Alanju. Reč je o biznismenu koji se iz Švedske pre nekoliko godina vratio u… »
Mostarski biznismen odveo sve zaposlene na odmor u Tursku
BizLife 07.08.2021
Reč je o biznismenu koji se iz Švedske pre nekoliko godina vratio u Bosnu i Hercegovinu da živi i pokrenuo svoju kompaniju, a danas ima više od 30 zaposlenih, prenosi N1 Sarajevo. “Pre nekoliko dana neko me pitao – zašto? Dobro pitanje, koje vas tera da… »
Vlasnik firme iz Mostara odveo sve svoje zaposlene na odmor u Alanju
N1 Info 07.08.2021
Mostarac Senad Šantić odveo je sve zaposlene u svojoj firmi ZenDev na godišnji odmor u tursku Alanju. Reč je o biznismenu koji se iz Švedske pre nekoliko godina vratio u BiH da živi i pokrenuo svoju kompaniju, a danas ima više od 30 uposlenika, prenosi… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 18 minutajoš 60 povezanih

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Biznis.rs pre 6 satijoš 20 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 53 minutajoš 29 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 5 satijoš 16 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 54 minutajoš 34 povezane