Povezane vesti

Potukli se u autu, pa se zakucali u drvo?! Isplivali detalji udesa - "Tara udarala Nenada, vrištala i izgubila kontrolu"

Potukli se u autu, pa se zakucali u drvo?! Isplivali detalji udesa - "Tara udarala Nenada, vrištala i izgubila kontrolu"

Mondo 07.08.2021
Kao što je poznato, prednji deo automobila je bio potpuno uništen. Kao što je poznato, prednji deo automobila je bio potpuno uništen. Udes koji je nedavno imala Tara Simov osvanuo je u svim medijima, a javnost je ostala zatečena kada je priznala da nema… »
Tara i Ša se pobili u kolima, pa zakucali u drvo? Isplivali detalji udesa, Simova urlala, a onda je izgubila kontrolu nad…

Tara i Ša se pobili u kolima, pa zakucali u drvo? Isplivali detalji udesa, Simova urlala, a onda je izgubila kontrolu nad…

Kurir 07.08.2021
Rijaliti-par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša navodno su se pobili u kolima, zbog čega su se reperovim novim mercedesom zakucali u drvo. - Tara i Ša su se te večeri vozili u njegovom novom mercedesu, a u jednom trenutku je došlo do stravične svađe, kakvu… »
Tara i Ša se pobili u autu, pa zakucali u drvo Isplivali detalji udesa koji je uzburkao javnost: Udarala ga je i izgubila…

Tara i Ša se pobili u autu, pa zakucali u drvo Isplivali detalji udesa koji je uzburkao javnost: Udarala ga je i izgubila…

Alo 07.08.2021
"Ša je, kao i uvek, preuzeo svu odgovornost na sebe baš iz razloga što zna kakve bi posledice imalo da ona sama mora da odgovara za svoje postupke", prenosi izvor blizak paru. Neposredno pre udesa Tara Simov je, dok je sedela za volanom, histerično… »
Da je brak bio dobar, žena mi ne bi dala da uđem u rijaliti! Ša progovorio o Ivani i njenom odnosu s Tomovićem!

Da je brak bio dobar, žena mi ne bi dala da uđem u rijaliti! Ša progovorio o Ivani i njenom odnosu s Tomovićem!

Mondo 07.08.2021
Nenad Aleksić Ša otvorio je dušu o bivšoj ženi, porodici, Tari Simov i prijateljstvima koja su pukla. Nenad Aleksić Ša otvorio je dušu o bivšoj ženi, porodici, Tari Simov i prijateljstvima koja su pukla. Nenad Aleksić Ša ne odvaja se od Tare Simov, dok… »
Posle bahaćenja, pohvalili se novim članom porodice! Tara nikad srećnija, nećete verovati koje ime su mu dali! (foto)

Posle bahaćenja, pohvalili se novim članom porodice! Tara nikad srećnija, nećete verovati koje ime su mu dali! (foto)

Mondo 07.08.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša odmah su se pohvalili. Tara Simov i Nenad Aleksić Ša odmah su se pohvalili. Nakon što su šokirali objavom posle udesa u kojem je Tara Simov slupala Nenadov auto od 100.000 evra i pritom vozila bez vozačke dozvole, rijaliti… »
Ša konačno prokomentarisao ivanin odnos sa tomovićem! Reper se osvrnuo na propali brak i spomenuo porodicu: Neće mi oni reći…

Ša konačno prokomentarisao ivanin odnos sa tomovićem! Reper se osvrnuo na propali brak i spomenuo porodicu: Neće mi oni reći…

Alo 07.08.2021
"Nismo se čuli i nema potrebe da se čujemo, svako je krenuo svojim putem. Ne zanima je sa kim je i šta radi. Ne obazirem se sa kim će da bude", rekao je reper o bivšoj. Nenad Aleksić Ša je u ispovesti otkrio sve o odnosu sa Markom Đedovićem i Franom… »

Vesti dana »