Povezane vesti

Tumbaković: Žao mi je što sam bio selektor Srbije

Tumbaković: Žao mi je što sam bio selektor Srbije

Mozzart sport 07.08.2021
"Ostaje žal za Crnom Gorom"... Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Ljubiša Tumbaković izrazio je žaljenje što je napustio selektorsko mesto u Crnoj Gori i otvoreno priznao da je bila loša odluka da preuzme nacionalni tim Srbije. On je… »
Tumbaković surovo iskren: Zalutao sam u selekciju Srbije, nisam trebao da napustim Crnu Goru!

Tumbaković surovo iskren: Zalutao sam u selekciju Srbije, nisam trebao da napustim Crnu Goru!

Hot sport 07.08.2021
Tumbaković smatra da je pogrešio! Nekadašnji selektor Crne Gore i Srbije Ljubiša Tumbaković, pričao je o njegovom radu u obe reprezentacije. Najtrofejniji trener Partizana smatra da je doneo lošu odluku o preuzimanju Srbije. Fudbal Football –… »
Tumbaković: Žao mi je što sam bio selektor Srbije, zalutao sam tamo i odluka je bila loša

Tumbaković: Žao mi je što sam bio selektor Srbije, zalutao sam tamo i odluka je bila loša

Vesti online 07.08.2021
Ljubiša Tumbaković je u junu 2019. napustio klupu fudbalske reprezentacije Crne Gore, a potom preuzeo kormilo Srbije da bi i sa “orlovima” u dogledno vreme raskrstio. Svi se sećaju tih dešavanja u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo… »
Tumbaković: Zalutao sam na mesto selektora Srbije, to je bila loša odluka

Tumbaković: Zalutao sam na mesto selektora Srbije, to je bila loša odluka

Nova 07.08.2021
Nekadašnji selektor Srbije Ljubiša Tumbaković govorio je o svojoj odluci da napusti kormilo Crne Gore i preuzme našu reprezentaciju 2019. godine. On je sa selektorske pozicije crnogorske reprezentacije otišao zbog utakmice sa tzv. Kosovom koju je… »
Zalutao sam u reprezentaciju Srbije: Tumbaković se sada kaje - "Žalim, ali za Crnom Gorom!"

Zalutao sam u reprezentaciju Srbije: Tumbaković se sada kaje - "Žalim, ali za Crnom Gorom!"

Mondo 07.08.2021
"Ja sam bio nov tamo, zalutao sam i odluka je bila jako loša", rekao je bivši selektor Srbije. "Ja sam bio nov tamo, zalutao sam i odluka je bila jako loša", rekao je bivši selektor Srbije. Bivši selektor Srbije Ljubiša Tumbaković (68) izjavio je… »
Tumba priznao grešku: ''Žao mi je što sam bio selektor Srbije''

Tumba priznao grešku: ''Žao mi je što sam bio selektor Srbije''

Sportske.net 07.08.2021
Dugo je Ljubiša Tumbaković sanjao da postane selektor reprezentacije Srbije, a onda mu se ta šansa ukazala posle smene Mladena Krstajića, početkom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Očekivalo se da će to biti kruna karijere trofejnog stručnjaka… »

Vesti dana »