Povezane vesti
Mahir Mulalić se seli u Beograd! Pobednik zg u ispovesti otkrio kog velikog pevača jedva čeka da upozna, spomenuo i džejlu…
Kurir 07.08.2021
Skromni mladić iz Bosne i Hercegovine, Mahir Mulalić, pobedio je u muzičkom talent šou- programu “Zvezde Granda”, a sada kada su mu se utisci sleli, kaže da mu se život promenio za 180 stepeni. - Sve ovo sam želeo i trudio se da do toga dođe. Drago mi je… »
"Majka mi je pred smrt poručila da budem čovek": Pobednik Zvezda Granda još uvek ima ranu na srcu i o njoj teško govori (video)…
Blic 07.08.2021
Skromni mladić iz Bosne i Hercegovine, Mahir Mulalić, pobedio je u muzičkom talent šou- programu “Zvezde Granda”, a sada kada su mu se utisci sleli, kaže da mu se život promenio za 180 stepeni. - Sve ovo sam želeo i trudio se da do toga dođe. Drago mi je… »
Vesti dana »
uživo RAT U UKRAJINI Novi ruski napad na Sumi: Više od 10 dronova pogodilo grad u samo pola sata
Euronews pre 6 minutajoš 11 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 51 minutajoš 4 povezane
Vozači, oprez! Magla i smanjena vidljivost na putevima širom Srbije, ovo su saveti za siguran put
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Revolucionarna kapa za mozak - nada za bebe rođene sa povredama
BBC News pre 51 minutajoš 5 povezanih