Povezane vesti
Mahir Mulalić se seli u Beograd! Pobednik zg u ispovesti otkrio kog velikog pevača jedva čeka da upozna, spomenuo i džejlu…
Kurir 07.08.2021
Skromni mladić iz Bosne i Hercegovine, Mahir Mulalić, pobedio je u muzičkom talent šou- programu “Zvezde Granda”, a sada kada su mu se utisci sleli, kaže da mu se život promenio za 180 stepeni. - Sve ovo sam želeo i trudio se da do toga dođe. Drago mi je… »
"Majka mi je pred smrt poručila da budem čovek": Pobednik Zvezda Granda još uvek ima ranu na srcu i o njoj teško govori (video)…
Blic 07.08.2021
Skromni mladić iz Bosne i Hercegovine, Mahir Mulalić, pobedio je u muzičkom talent šou- programu “Zvezde Granda”, a sada kada su mu se utisci sleli, kaže da mu se život promenio za 180 stepeni. - Sve ovo sam želeo i trudio se da do toga dođe. Drago mi je… »
Vesti dana »

Fon der Lajen: Rusija ne poštuje međunarodno pravo zbog čega EU pojačava pritisak
RTV pre 2 satajoš 29 povezanih

Skupština Beograda usvojila rebalns poslovanja više javnih preduzeća
Politika pre 3 minutajoš 44 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti do 26. septembra
Naslovi.ai pre 4 satijoš 35 povezanih

Zatvara se terazijski tunel: Obustava saobraćaja i u okolnim centralnim ulicama, evo tačno u kom periodu
Blic pre 53 minutajoš 24 povezane