Povezane vesti
Mahir Mulalić se seli u Beograd! Pobednik zg u ispovesti otkrio kog velikog pevača jedva čeka da upozna, spomenuo i džejlu…
Kurir 07.08.2021
Skromni mladić iz Bosne i Hercegovine, Mahir Mulalić, pobedio je u muzičkom talent šou- programu “Zvezde Granda”, a sada kada su mu se utisci sleli, kaže da mu se život promenio za 180 stepeni. - Sve ovo sam želeo i trudio se da do toga dođe. Drago mi je… »
"Majka mi je pred smrt poručila da budem čovek": Pobednik Zvezda Granda još uvek ima ranu na srcu i o njoj teško govori (video)…
Blic 07.08.2021
Skromni mladić iz Bosne i Hercegovine, Mahir Mulalić, pobedio je u muzičkom talent šou- programu “Zvezde Granda”, a sada kada su mu se utisci sleli, kaže da mu se život promenio za 180 stepeni. - Sve ovo sam želeo i trudio se da do toga dođe. Drago mi je… »
Vesti dana »

Prenos, Crvena zvezda - TSC: Crveno-beli jure treći uzastopni trijumf u novoj sezoni Superlige Srbije
Večernje novosti pre 43 minutajoš 36 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Putin će biti prvi ruski lider koji će posetiti Aljasku; Zelenski o zahtevu Moskve za razmenu teritorija
RTS pre 23 minutajoš 146 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 21 povezana