Povezane vesti
Obradović: Kao što vlast ima svoj politički kartel, tako i bivša vlast ima svoj
N1 Info 07.08.2021
"Niti sam ikada pravio jedinstvo sa mafijom, niti sam sedeo na bilo čijem kanabetu. Moje kolege iz pokojnog Saveza za Srbiju trebalo bi prvo pitati zašto nema Saveza i ko ga je ugasio i u čijem interesu. Ko je prava opozicija pokazaće vreme, jer biti… »
Obradović: Dveri kritikuju konkurencija iz opozicije i dokoni pojedinci sa društvenih mreža
Novi magazin 07.08.2021
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da su kritike na njegov račun povodom učešća na sastanku državnog vrha Srbije i delegacije Republike Srpske, proizvod "botovske akcije konkurencije iz opozicije", a delom i "rezultat… »
INTERVJU Obradović: I bivša vlast ima svoj kartel
Nova 07.08.2021
"Niti sam ikada pravio jedinstvo sa mafijom, niti sam sedeo na bilo čijem kanabetu. Moje kolege iz pokojnog Saveza za Srbiju trebalo bi prvo pitati zašto nema Saveza i ko ga je ugasio i u čijem interesu. Кo je prava opozicija pokazaće vreme, jer biti… »
Vesti dana »

Nastavljen rat Rusije i Ukrajine posle razgovora Putina i Trampa
BBC News pre 46 minutajoš 28 povezanih

Vlasnik stradao u svom klubu: 10 vatrogasaca gasilo požar na Paliluli
Kurir pre 57 minutajoš 19 povezanih

Voćari u problemu: Zbog kasnih prolećnih mrazeva Srbija na voću godišnje gubi između 60 i 150 miliona evra
Blic pre 27 minutajoš 17 povezanih

Tamo odakle dolazim, ako ne pobediš, ne smeš u grad: Bogi nakon najboljeg meča u sezoni otkrio u kakvoj je sredini odrastao! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih