Повезане вести
Обрадовић: Као што власт има свој политички картел, тако и бивша власт има свој
Н1 Инфо 07.08.2021
"Нити сам икада правио јединство са мафијом, нити сам седео на било чијем канабету. Моје колеге из покојног Савеза за Србију требало би прво питати зашто нема Савеза и ко га је угасио и у чијем интересу. Ко је права опозиција… »
Обрадовић: Двери критикују конкуренција из опозиције и докони појединци са друштвених мрежа
Нови магазин 07.08.2021
Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да су критике на његов рачун поводом учешћа на састанку државног врха Србије и делегације Републике Српске, производ "ботовске акције конкуренције из опозиције", а делом… »
ИНТЕРВЈУ Обрадовић: И бивша власт има свој картел
Нова 07.08.2021
"Нити сам икада правио јединство са мафијом, нити сам седео на било чијем канабету. Моје колеге из покојног Савеза за Србију требало би прво питати зашто нема Савеза и ко га је угасио и у чијем интересу. Ко је права опозиција… »
Вести дана »
Ђурић: Чланице ЕУ да узму у обзир да је ЕК пети пут препоручила отварање Кластера 3
НИН пре 34 минутајош 28 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 49 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 34 минутајош 20 повезаних