Povezane vesti
Ubio komšiju, pa mu bacio bombu na kući i povredio ćerku
Nova 08.08.2021
Nezapamćeni zločin desio se u bujanovačkom selu Lopardince u popodnevnim satima, kada je Srđan S. (46) ubio komšiju Srbu Janjića (65) hicem iz pištolja, a zatim mu bacio bombu na kuću, povredivši mu ćerku Biljanu. Nakon par sati ubica Srđan S. sam se… »
"Celo selo je u strahu, ta porodica je poznata policiji": Ćerka ubijenog Srbe iz Bujanovca skrhana od bola: Moj otac ne bi ni…
Blic 07.08.2021
Muškarac Srđan S. koji je osumnjičen da je danas ubio svog komšiju u Bujanovcu nakon što je u njega ispalio nekoliko hitaca pa zatim bacio na kuću eksplozivnu napravu koja je povredila ćerku ubijenog i napravila veliku materijalnu štetu, predao je oružje… »
"Ne mogu da podnesem da vidim oca u lokvi krvi": Jauk ćerke nakon stravičnog ubistva kod Bujanovca (foto/video)
Večernje novosti 07.08.2021
Foto J. Stojković Nakon par sati ubica Srđan S. sam se javio u policijsku stanicu u Bujanovcu i predao oružje kojim je počinio zločin. Foto: Фото Ј. Стојковић POGLEDAJ GALERIJU Ispred porodične kuće Janjića u selu Lopardince okupile su se neposredno… »
Vesti dana »
Ovaj dan doneće vrhunac vreline i 40°C: Evo kada stižu pljuskovi, grmljavinske oluje i osveženje za 10 stepeni
Telegraf pre 39 minutajoš 34 povezane
Greška koja je jutros zbunila građane Srbije: Iz policije stiglo izvinjenje zbog obaveštenja o curenju amonijaka u Guči
Nova pre 3 satajoš 48 povezanih
SAD: Napadnuta iranska skladišta raketa i radarske lokacije kod Ormuza; Iran uzvratio udarima na američke vojne objekte
RTS pre 44 minutajoš 38 povezanih
Počinje nokaut faza Mundijala - Kanada favorit protiv Južne Afrika (21.00, RTS 1)
RTS pre 49 minutajoš 31 povezana
MUNDIJAL UŽIVO Švedska ostala bez jednog od najboljih, veliki udarac pred nokaut fazu
Nova pre 19 minutajoš 52 povezane