Povezane vesti
Pariz ili penzija? Maja Ognjenović sve bliže odluci
Sportske.net 08.08.2021
Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Maja Ognjenović sve bliže je odluci da predvodi naš tim i na nadolazećim Olimpijskim igrama u Parizu, koje su na programu za tri godine. Posle srebrne medalje u Rio de Žaneiru, naš odbojkaški tim je u… »
Maja se rasplakala, pa nas obradovala - igraće i u Parizu? Tamo će mi biti 40. rođendan, sve se nekako poklapa!
Mondo 08.08.2021
Maja Ognjenović razmišlja da odloži "zbogom" reprezentaciji Srbije i da nastupi na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu. Maja Ognjenović razmišlja da odloži "zbogom" reprezentaciji Srbije i da nastupi na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu. Odbojkaška… »
Maja Ognjenović odlaže oproštaj, želi da igra u Parizu: Biće mi tamo 40. rođendan, više sam za da igram, ali videću
Kurir 08.08.2021
Maja Ognjenović, kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije nagovestila je da bi mogla da bude u timu i kroz tri godine na sledećim Olimpijskim igrama u Parizu. Ognjenović je planirala da se oprosti od nacionalnog tima posle Evropskog prvenstva… »
Vesti dana »
I Hamas spreman na prekid vatre: Palestinska ekstremistička organizacija posla poruku zemljama koje posreduju u pregovorima s Izraelom
Kurir pre 35 minutajoš 38 povezanih
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 53 minutajoš 20 povezanih
"Jars" i "avangard" već u privravnosti - sledi "sarmat": Ruski raketni pukovi spremni!
Pravda pre 35 minutajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Radio sto plus pre 23 minutajoš 9 povezanih