Повезане вести
Париз или пензија? Маја Огњеновић све ближе одлуци
Спортске.нет 08.08.2021
Капитен женске одбојкашке репрезентације Маја Огњеновић све ближе је одлуци да предводи наш тим и на надолазећим Олимпијским играма у Паризу, које су на програму за три године. После сребрне медаље у Рио де Жанеиру, наш… »
Маја Огњеновић одлаже опроштај, жели да игра у Паризу: Биће ми тамо 40. рођендан, више сам за да играм, али видећу
Курир 08.08.2021
Маја Огњеновић, капитен женске одбојкашке репрезентације Србије наговестила је да би могла да буде у тиму и кроз три године на следећим Олимпијским играма у Паризу. Огњеновић је планирала да се опрости од националног тима после… »
Маја се расплакала, па нас обрадовала - играће и у Паризу? Тамо ће ми бити 40. рођендан, све се некако поклапа!
Мондо 08.08.2021
Маја Огњеновић размишља да одложи "збогом" репрезентацији Србије и да наступи на Олимпијским играма 2024. у Паризу. Маја Огњеновић размишља да одложи "збогом" репрезентацији Србије и да наступи на Олимпијским играма 2024. у… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 58 минутајош 19 повезаних
Србија пала у оцени о грађанским слободама у међународном извештају – са „опструиране“ на „под репресијом“
Нова пре 1 сатјош 12 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 18 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 28 минутајош 17 повезаних