Повезане вести

Париз или пензија? Маја Огњеновић све ближе одлуци

Париз или пензија? Маја Огњеновић све ближе одлуци

Спортске.нет 08.08.2021
Капитен женске одбојкашке репрезентације Маја Огњеновић све ближе је одлуци да предводи наш тим и на надолазећим Олимпијским играма у Паризу, које су на програму за три године. После сребрне медаље у Рио де Жанеиру, наш… »
Маја Огњеновић одлаже опроштај, жели да игра у Паризу: Биће ми тамо 40. рођендан, више сам за да играм, али видећу

Маја Огњеновић одлаже опроштај, жели да игра у Паризу: Биће ми тамо 40. рођендан, више сам за да играм, али видећу

Курир 08.08.2021
Маја Огњеновић, капитен женске одбојкашке репрезентације Србије наговестила је да би могла да буде у тиму и кроз три године на следећим Олимпијским играма у Паризу. Огњеновић је планирала да се опрости од националног тима после… »
Маја се расплакала, па нас обрадовала - играће и у Паризу? Тамо ће ми бити 40. рођендан, све се некако поклапа!

Маја се расплакала, па нас обрадовала - играће и у Паризу? Тамо ће ми бити 40. рођендан, све се некако поклапа!

Мондо 08.08.2021
Маја Огњеновић размишља да одложи "збогом" репрезентацији Србије и да наступи на Олимпијским играма 2024. у Паризу. Маја Огњеновић размишља да одложи "збогом" репрезентацији Србије и да наступи на Олимпијским играма 2024. у… »

Вести дана »