Povezane vesti
Prvi put javno o vezi sa voditeljkom "Granda"! Harmonikaš presrećan što je uplovio u mirnu luku
Mondo 08.08.2021
Sofra i Sanja uživaju u ljubavi. Sofra i Sanja uživaju u ljubavi. Neko vreme šuškialo se da je naš najpoznatiji harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević osvojio srce lepe voditeljke "Granda" Sanje Ćulibrk, a onda je ona objavila zajedničku fotografiju i… »
Prvi put o vezi sa voditeljkom "Granda": Sofronijević: "Ponosan sam na našu ljubav, uživam sa njom!"
Blic 08.08.2021
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević prvi put je javno progovorio o vezi sa voditeljkom "Granda" Sanjom Ćulibrk. Sofronijević ne krije koliko je srećan što je uplovio u mirnu luku. - Zaista sam ispunjen emotivno. Uživam u svakom trenutku koji Sanja i ja… »
Vesti dana »
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 21 minutajoš 10 povezanih
Paragvaj priredio najveće iznenađenje na Mundijalu: Nemačka nakon penala eliminisana već u šesnaestini finala
Danas pre 17 minutajoš 9 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Milanović kontra Plenkovića: Hrvatski vojnici neće na vojnu paradu u Parizu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana