Povezane vesti
Pokušala je da mi zagorča život! Zola otkrio istinu o pomirenju sa Miljanom i njenom dolasku u Derventu - Želi mi zlo
Mondo 08.08.2021
Zola ispričao šta se dešalavo sa Miljanom Kulić. Zola ispričao šta se dešalavo sa Miljanom Kulić. Otkako je Miljana Kulić uslikana nakon gostovanja u jednoj emisiji u etno selu u kom borave pojedini bivši učesnici Zadruge, ne prestaju nagađanja sa se… »
Zola razvezao jezik o miljani: Otkrio sve o njihovom pomirenju i njenom boravku u Derventi: "Htela je da mi zagorča život"
Blic 07.08.2021
O bivšem zadrugaru Lazaru Čoliću Zoli i njegovom odnosu sa Miljanom Kulić mnogo se priča i piše. Mnogi nagađaju da je par ponovo u ljubavi nakon njenog napuštanja ''Zadruge 4'', međutim Zola je sada u iskrenom razgovoru otkrio kako stoje stvari. -… »
Vesti dana »

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i aktuelnim napadima
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 86 povezanih

FOTO Skup ispred suda, odlučuje se o pritvoru uhapšenima tokom protesta: Uhapšeno oko 20 mladića
Radio 021 pre 4 minutajoš 82 povezane

Gimnazijalci pozivaju na protest u Valjevo: "Došli smo do tačke sa koje više nema povratka"
Novi magazin pre 2 satajoš 8 povezanih

RHMZ: Srbija danas pod narandžastim meteo alarmom; U 10 sati najtoplije u Ćupriji, Somboru, Zrenjaninu i Kikindi sa 32 stepena
RTV pre 59 minutajoš 30 povezanih