Povezane vesti
Pokušala je da mi zagorča život! Zola otkrio istinu o pomirenju sa Miljanom i njenom dolasku u Derventu - Želi mi zlo
Mondo 08.08.2021
Zola ispričao šta se dešalavo sa Miljanom Kulić. Zola ispričao šta se dešalavo sa Miljanom Kulić. Otkako je Miljana Kulić uslikana nakon gostovanja u jednoj emisiji u etno selu u kom borave pojedini bivši učesnici Zadruge, ne prestaju nagađanja sa se… »
Zola razvezao jezik o miljani: Otkrio sve o njihovom pomirenju i njenom boravku u Derventi: "Htela je da mi zagorča život"
Blic 07.08.2021
O bivšem zadrugaru Lazaru Čoliću Zoli i njegovom odnosu sa Miljanom Kulić mnogo se priča i piše. Mnogi nagađaju da je par ponovo u ljubavi nakon njenog napuštanja ''Zadruge 4'', međutim Zola je sada u iskrenom razgovoru otkrio kako stoje stvari. -… »
Vesti dana »
"Napredak u dijalogu Beograda i Prištine od ključnog značaja" Kaja Kalas zadovoljna "demokratskim izborima na Kosovu"
Blic pre 29 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 14 minutajoš 40 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 9 minutajoš 48 povezanih
"Gotovo je" Iran objavio kraj operacije protiv Izraela, oglasio se i Tramp (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Izmena režima saobraćaja na auto-putu kod Velike Plane zbog radova
Pressek pre 2 satajoš 26 povezanih