Повезане вести
Мандић подсетио на Николу Јокића: Хоће неко на ватерполо?
Спортски журнал 08.08.2021
После финала дао је још једну изјаву која ће се памтити и препричавати. После Шпанаца одушевио је нацију Душан Мандић када је рекао оно што многи нису смели или хтели: - Има Бога, Бог све види! Против судија, против свих, против… »
Мандић опет дао изјаву о којој бруји Србија! Кренуо, па се вратио до камере и рекао нешто због чега је овај снимак тренутно…
Спортал блиц 08.08.2021
У само пар дана српски ватерполиста дао је две изјаве које ће се . Сада након освајања златне медаље на у Токију и победе против Грчке. - Ово дугујемо овој седморици који су данас одиграли последњу утакмицу у њиховим… »
Мандић одушевио све: ‘Хоће неко на ватерполо?!’ (видео)
Хот спорт 08.08.2021
Генијални Душан Мандић! Српска ватерполо репрезентација је у финалу Олимпијских игара у Токију савладала селекцију Грчке, резултатом 13:10. Један од најбољих појединаца био је Душан Мандић, који током изјаве за РТС није скривао… »
Нова мандићева хит изјава: Хоће неко на ватерполо?
Вечерње новости 08.08.2021
Фото: РТС принтскрин „Ово дугујем момцима који се опраштају, они су ми били као старија браћа и очеви, 10 година сам провео са њима и учио сам од најбољих. Хвала им на свему, иду у вечност, свака им част, поздрављам супругу… »
Вести дана »
Време сутра: Умерено до потпуно облачно, највиша температура од девет до 14 степени
Вести онлине пре 1 сатјош 31 повезана
МУП Северне Македоније: Заплењена велика количина марихуане, утврђујемо да ли недавно пронађена марихуана у Србији потиче из наше земље
Инсајдер пре 6 сатијош 6 повезаних
Огласио се доктор након несреће на Дејвис купу: Открио детаље о повреди Душана Лајовића!
Хот спорт пре 24 сатајош 39 повезаних