Повезане вести
Месијеве опроштајне речи - Нисам желео да одем, крива је Ла лига, у контакту сам са ПСЖ
Спортске.нет 08.08.2021
Аргентински фудбалер Лионел Меси опростио се данас од Барселоне на конференцији за медије коју је путем званичног канала тог клуба пратило више од 600.000 људи. У самој прес сали, било је више десетина званица, како од… »
Меси открио велику лаж - пристао је на смањење плате: Отишао, а Барси остали проблеми - не могу да региструју никога!
Мондо 08.08.2021
Шпански великан се у овим тренуцима налази на ивици амбиса и останак Леа Месија у клубу додатно бих их гурнуо са литице. Шпански великан се у овим тренуцима налази на ивици амбиса и останак Леа Месија у клубу додатно бих их… »
Месијеве сузе и порука за крај: Лаж је да сам одбио смањење плате за још 30 одсто; ПСЖ? Могуће је...
Моззарт спорт 08.08.2021
"Разочаран сам јер је ово клуб у којем сам желео да останем. Никада нисам лагао, увек сам био искрен. Тако сам прошле године хтео да идем, сада то не желим и зато ово све боли још више" Крај обложен сузама. Није Лионел Меси… »
Меси се у сузама опростио од Барселоне: Тешко ми је
Спортски журнал 08.08.2021
Чувени аргентински фудбалер Лионел Меси емотивно се опростио од Барселоне, клуба у ком је провео 21 годину. Меси и каталонски клуб нису наставили сарадњу после истека уговора, а Аргентинац је на стадиону Камп Ноу одржао… »
Меси заплакао, није могао да говори: Одмах бризнуо у плач - Смањио сам плату, урадио све, али не могу да останем! Фото
Мондо 08.08.2021
Пратите уживо обраћање Лионела Месија и његов опроштај од Барселоне. Пратите уживо обраћање Лионела Месија и његов опроштај од Барселоне. То је то, Лионел Меси је званично отишао из Барселоне. Напустио је клуб у коме је… »
Меси се сломио пред камерама: Аргентинац плакао као киша, није могао ни да говори - "Нисам желео да напустим клуб, али..."
Вечерње новости 08.08.2021
Фото: АП "Били смо код куће, мислили смо да ћемо остати у Барселони... То смо желели. Данас, морам да се опростим. Нисам спреман за ово", рекао је Меси на конференцији за новинаре. Меси је на стадиону Камп Ноу одржао опроштајну… »
Потпуно се сломио: Меси се распао на конференцији, кроз сузе се опростио од Барсе – дотакао се и ПСЖ-а!
Хот спорт 08.08.2021
Након 21 године, Лионел Меси одлази из каталонског клуба. Ова вест је експлодирала широм планете, и поводом тога, аргентински ас је одржао конференцију за медије. Меси овог лета напушта Камп Ноу као слободан играч, а највише… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 33 минутајош 17 повезаних
Надзорни одбор донео велику одлуку: Србин нови председник управе БМВ-а
Еуроневс пре 14 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 4 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 24 минутајош 29 повезаних