Повезане вести
Филип Филиповић: Дебели зна шта ради, њему наклон до пода
Данас 08.08.2021
„Ја знам да је било тешко медијима у Србији да поверују да можемо да освојимо злато после онакве игре у групи, али онај дебели човек (селектор, прим. аут) зна шта ради и ево, урадио је то већ други пут. Њему капа доле, наклон до… »
Филип Филиповић се за крај захвалио селектору: Дебели човек зна шта ради, њему капа доле
Моззарт спорт 08.08.2021
"Ово је успех целог система, који је показао да даје резултате и да ће давати у наредном периоду. Само је битно веровати до краја" (Од специјалног извештача Моззарт Спорта из Токија) Његова репрезентативна прича почела је још… »
"Онај дебели човек зна шта ради": Филиповић се на емотиван начин опростио од репрезентације
Вечерње новости 08.08.2021
Фото: Тањуг/АП "Није могло да се ова генерација опрости на бољи начин. Као што су Жиле и Боба (Живко Гоцић и Слободан НИкић) у Рију, тако сад и ми. Потрајали смо још пет година. Ово није успех само ових 13 играча и стручног… »
Дебели човек зна шта ради, њему наклон до пода! Филип загризао последње злато и оставио репрезентацију наследницима!
Мондо 08.08.2021
Филип Филиповић се на леп начин опростио од репрезентације Србије. Филип Филиповић се на леп начин опростио од репрезентације Србије. Најтрофејнији српски ватерполиста свих времена Филип ФИлиповић се са златом око врата опростио… »
Вести дана »
Наш човек у Минхену: Ко је Милан Недељковић, Србин који долази на чело БМВ-а
Б92 пре 40 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 20 минутајош 28 повезаних
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних