Povezane vesti
"Nisam se snašao u Beogradu,: ali ću kupiti stan" Isak Šabanović otkrio kroz šta prolazi i sa čim muku muči
Blic 08.08.2021
Isak Šabanović, zvezda "Granda", svoje mesto na estradnom nebu izborio je učešćem na takmičenju "Zvezde Granda". Veliku popularnost kako kod nas, tako i u regionu, stekao je svojim prepoznatljivim nastupima i specifičnim glasom. - Ovo sam čitav život i… »
"Ja sam jedini crnogorac koji se nije snašao u Beogradu": Pevač o kojem je brujala Srbija - "Nisam se uzvezdio"
Mondo 08.08.2021
Pevač Isak Šabanović se vraća u Srbiju od septembra - traži stan u Beogradu. Pevač Isak Šabanović se vraća u Srbiju od septembra - traži stan u Beogradu Pevač Isak Šabanović obeležio je ovogodišnju sezonu muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Iako nije… »
Ne može da se navikne na život u Beogradu: Isak Šabanović progovorio o odnosu sa Milijem i privatnom životu nakon velike slave…
Večernje novosti 08.08.2021
Foto: Printscreen Publiku je „na prvu“ kupio izvođenjem pjesme“Stipu gatibo“ kojom je napravio potpunu pometnju i postao jedan od omiljenih takmičara čiji se nastup sa nestrpljenjem očekivao. - Ovo sam čitav život i želeo, sav moj trud se isplatio. Kažu… »
Vesti dana »

Bogdanović pričao o burnom tajm-autu Pešića, zna šta „orlovi“ moraju bolje da urade VIDEO
Nova pre 40 minutajoš 12 povezanih

Da li će Tramp slušati "jevanđelje kremlja"? Evo šta može da se desi na ključnom sastanku dvojice lidera na Aljasci
Blic pre 9 satijoš 11 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 7 satijoš 7 povezanih