Povezane vesti
"Nisam se snašao u Beogradu,: ali ću kupiti stan" Isak Šabanović otkrio kroz šta prolazi i sa čim muku muči
Blic 08.08.2021
Isak Šabanović, zvezda "Granda", svoje mesto na estradnom nebu izborio je učešćem na takmičenju "Zvezde Granda". Veliku popularnost kako kod nas, tako i u regionu, stekao je svojim prepoznatljivim nastupima i specifičnim glasom. - Ovo sam čitav život i… »
"Ja sam jedini crnogorac koji se nije snašao u Beogradu": Pevač o kojem je brujala Srbija - "Nisam se uzvezdio"
Mondo 08.08.2021
Pevač Isak Šabanović se vraća u Srbiju od septembra - traži stan u Beogradu. Pevač Isak Šabanović se vraća u Srbiju od septembra - traži stan u Beogradu Pevač Isak Šabanović obeležio je ovogodišnju sezonu muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Iako nije… »
Ne može da se navikne na život u Beogradu: Isak Šabanović progovorio o odnosu sa Milijem i privatnom životu nakon velike slave…
Večernje novosti 08.08.2021
Foto: Printscreen Publiku je „na prvu“ kupio izvođenjem pjesme“Stipu gatibo“ kojom je napravio potpunu pometnju i postao jedan od omiljenih takmičara čiji se nastup sa nestrpljenjem očekivao. - Ovo sam čitav život i želeo, sav moj trud se isplatio. Kažu… »
Vesti dana »
Normalizacija snabdevanja gorivom nakon odobrenja korišćenja operativnih rezervi
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 37 povezanih
Šapić najavio izgradnju osam kružnih tokova na potezu od Pupinovog mosta do Vojvođanske ulice
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 17 povezanih
Diplomatski susreti u Manili, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 50 povezanih
Vanredne mere zbog afričke kuge svinja: Zaražena područja proglašena u delovima Beograda
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih