Povezane vesti

Priželjkivala sam sina! Ćerka Vesne Čipčić u osmom mesecu trudnoće otvorila dušu - "s razlogom se zove drugo stanje"

Priželjkivala sam sina! Ćerka Vesne Čipčić u osmom mesecu trudnoće otvorila dušu - "s razlogom se zove drugo stanje"

Mondo 09.08.2021
Anja Alač će u septembru postati majka. Anja Alač će u septembru postati majka. Glumica Anja Alač, koja je u martu za MONDO potvrdila da je u drugom stanju, ušla je u osmi mesec trudnoće i usporila tempo. Ćerka Vesne Čipčić će u septembru na… »
Drugo stanje je izazov za ženu poput mene: Glumica Anja Alač ušla u osmi mesec trudnoće, nestrpljivo čeka dolazak sina na…

Drugo stanje je izazov za ženu poput mene: Glumica Anja Alač ušla u osmi mesec trudnoće, nestrpljivo čeka dolazak sina na…

Večernje novosti 08.08.2021
Foto: Instagram/Vesna Čipčić - Svi smo se navikli na svakodnevnu trku, jer kada živiš i radiš u velikom gradu, ostaje ti ili da odustaneš ili da upadneš u tu užurbanu kolotečinu. Međutim, koliko god navikao na takav ritam, život te nauči da… »
"Brinem, drugo stanje je veliki izazov": Anja Alač je ušla u osmi mesec trudnoće, a evo sa čim se susreće i šta kaže o…

"Brinem, drugo stanje je veliki izazov": Anja Alač je ušla u osmi mesec trudnoće, a evo sa čim se susreće i šta kaže o…

Blic 08.08.2021
Glumica je ušla u osmi mesec, pa priznaje da joj se ne žuri što se samog porođaja tiče, te da je osetljiva, ali da uspeva sve da izbalansira. Glumica Anja Alač u septembru će se poroditi, kada će na svet doneti dečaka, kojeg čeka sa arhitektom i… »

Vesti dana »