Povezane vesti
Za mesec i po smršala 6 KG: Kaja Ostojić otkrila koliko sada tačno ima kilograma: "Kažu da sam premršava, a ja kao leptirić"…
Blic 09.08.2021
Pevačica Kaja Ostojić odgovarala je na pitanja pratilaca, a njih su najviše zanimale informacije vezane za njen izgled i kilažu. Kaja često objavljuje provokativne fotografije, te je mnoge zanimalo kako održava liniju. Jedno od pitanja bilo je koliko je… »
Kažu da sam premršava, a ja kao leptirić: Kaja otkrila koliko KG ima i svoju visinu, a onda progovorila o zapostavljanju…
Kurir 09.08.2021
Katarina Ostojić Kaja svakog dana oduševljava pratioce provokativnim fotografijama budući da je uvek zategnuta i kao izvajana. Pevačica obožava da pokazuje svoju liniju s obzirom na to da je i sama prezadovoljna sadašnjim izgledom, pa su provokativne… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Za 180.000 domaćinstava niži računi za struju u novembru
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Raste broj povređenih u snažnom zemljotresu u Japanu, vlada upozorava na mogući jači potres
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
Tepić: Vlast planira udar na pravosuđe da ukloni tragove svog kriminala
Nedeljnik pre 2 satajoš 11 povezanih
Baloni sa švercovanim cigaretama doveli do vanrednog stanja u Litvaniji: „Preduzimamo najstrože mere protiv beloruskog hibridnog napada“
Nedeljnik pre 40 minutajoš 14 povezanih
VIDEO NBA ima novog bisera: Tripl-dabl u stilu Jokića za istoriju, ovo se retko viđa
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih