Povezane vesti
Za mesec i po smršala 6 KG: Kaja Ostojić otkrila koliko sada tačno ima kilograma: "Kažu da sam premršava, a ja kao leptirić"…
Blic 09.08.2021
Pevačica Kaja Ostojić odgovarala je na pitanja pratilaca, a njih su najviše zanimale informacije vezane za njen izgled i kilažu. Kaja često objavljuje provokativne fotografije, te je mnoge zanimalo kako održava liniju. Jedno od pitanja bilo je koliko je… »
Kažu da sam premršava, a ja kao leptirić: Kaja otkrila koliko KG ima i svoju visinu, a onda progovorila o zapostavljanju…
Kurir 09.08.2021
Katarina Ostojić Kaja svakog dana oduševljava pratioce provokativnim fotografijama budući da je uvek zategnuta i kao izvajana. Pevačica obožava da pokazuje svoju liniju s obzirom na to da je i sama prezadovoljna sadašnjim izgledom, pa su provokativne… »
Vesti dana »
VIDEO Prvi veliki šok na Australijan openu: Ovo niko nije očekivao od anonimusa
Nova pre 49 minutajoš 27 povezanih
Zbog košave subjektivni osećaj da je pet stepeni hladnije, na istoku Srbije ledeni dan
N1 Info pre 23 minutajoš 14 povezanih
Tramp najavio nove carine evropskim zemljama zbog Grenlanda, u Briselu za danas najavljen hitan sastanak
Nova ekonomija pre 33 minutajoš 12 povezanih
Danas je zimski Krstovdan – veruje se da ako je oblačno, zima će biti bogata snegom
Glas Šumadije pre 48 minutajoš 10 povezanih